2777
2789

به قسمت اعتقاد دارم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد ، نه جایی بخاطرم تعطیل میشود، نه در اخبار حرفی زده میشود، نه خیابانی بسته میشود و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود ، تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود و پدرم کمی شکسته تر... اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسپاری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود... راستی عشقم را بگو ، او هم باخنده هایش در آغوش دیگری،مرا ازیاد میبرد... من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد .... و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند من میمانم و خدا،با احساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم برگ برای افتادن از خدا حکم سقوط ازاد میگیره...زندگی ما ادما دیگ پیشکش🙃

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

سرنوشت آدم از قلل نوشته شده ..حتی فرصت هاییک بهت میدن ...مثل دعا کردن و تغیر سرنوشت ..اونم‌توشه 

حتی تلاشی که میکنی ی قسمتی ازشه ..در آخر مرگت زمانش دقیق مشخصه کی و کجا

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
خیلی قشنگ گفتی دقیقا

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

سرنوشت انسان ها مثل خیابان ست که در بعضی جاها دو راهی / یا مثل چهارراه میشه ، انسان هست که انتخاب میکنه کدوم راه برود و در ادامه اش مجدد با انتخاب هر کدوم از راهها یکسری اتفاقات براش پیش میاد.

و یک روایت از مولا علی (ع) هست که روزی ...

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان

نه بنظرم همه رو خودمون انتخاب میکنیم یا مستقیم ویا غیرمستقیم تو ضمیر ناخودآگاه حالا چندروز پیش یه پیج جالبی تو اینستا دیدم که میگفت از زندگی قبلی وقتی روح میخواد وارد جنین بشه خودش پدرومادرشم انتخاب میکنه 

اگه از قبل تعیین شده باشه عدالت خدا چی میشه پس و اینکه هیچ تلاشی معنی نداره تو زندگی عادی هم میشه دقت کرد و دید که تمام قسمتهای اشتباه و خودمون رقم میزنیم متاسفانه البته با کمک اطرافیان

روایت از حضرت علی (ع) هست که 

روزی حضرت و صحابه اش درجایی بودند که دیوار خرابه ای هم بوده 

بعد حضرت کنار اون دیوار نمیشینند و دور میشن

یارش از ایشان میپرسد چرا بلندی شدی مگر اعتقاد نداری هر چه خدا خواهد همان شود

حضرت چنین پاسخ دادند "از قضای الهی به قدر الهی پناه میبرم" من به جای امن تر میروم و مینشینم اگر این دیوار آوار شد بر من خواست خدا این چنین بوده ولی اگر کنار دیوار خرابه باشم و بدانم و ببینم خب میتوانستم تغییر دهم شرایط رو.

به نظرمیشه چنین برداشت کرد یکسری چیزها در سرنوشت با انتخاب و قدرت فکر قابل تغییر هست ولی یکسری چیزها قطعیت رخ میدهد

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان