2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هالش به سختی دیده میشد بعد ده دقیقه ولی خب خشک که شد یکم بیشتر دیده شد 

معمولا هاله انداختن ماله زمانیه ک زیاد ادرار بریزی

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
بمونه برا فردا یا پس فردا

من یه سری ادرار زیاد ریختم هاله انداخت بعدش پریود شدم این سری دو قطره بیشتر نریختم در جا مثبت شد

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
من یه سری ادرار زیاد ریختم هاله انداخت بعدش پریود شدم این سری دو قطره بیشتر نریختم در جا مثبت شد

انشالله که برا شما هم مثبته❤️

خب عزیزم ربطی به ادار نداره ادرار رو زیاد بریزی فقط رنگش پخش میشه شما اون موقع باردار نبودی دفعه اخر بودی...به قطره ی ادرارت ربطی نداره...اینو به عنوان مادری که دوبار باردار شده میگم😁

خب عزیزم ربطی به ادار نداره ادرار رو زیاد بریزی فقط رنگش پخش میشه شما اون موقع باردار نبودی دفعه اخر ...

شایدم اینم باشه . چون برا اولین بار بود استفاده میکردم