2777
2789
عنوان

سرویس طلا

408 بازدید | 11 پست

سرویس طلای عروس رو کی باید خرید؟ حتمأ موقع عقد ؟ نامزدم میگه بذار موقع عروسی یه دونه گرونترش رو بخرم ، الان برات نشون و حلقه و دستبند صیغه خریدم... خانواده م میگن باید الان بخره 

ما می‌خواستیم مهمون دعوت کنیم برای عقد ولی اونا میگن ما مهمون نمیاریم و فقط عقد محضری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدبخت شانسِ کچل

اصلا هیچی برام نخریدن

فقط حلقه

موقع عروسی هم ی نیمست ک اونم بعد ۱۰روز ازم گرفت فروختش☹

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

حرفش منطقیه .سرویس برای عروسی باشه بهتره .چون کسی ندیده مدلش رو و تکراری نمیشه . سر عقد همون دستبند و النگو و اینا میگیرن 

البته اگر خیلی پولدار باشن که سرویس میدن من عرف معمول رو گفتم .

ما برای زن داداشم چندین سرویس گرفتیم که هم سر عقدش دادیم و بعدشم برای عروسی باز گرفت که مدلش تکراری نباشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
دستبند صیغه چیه سرویس رو میشه حتی نخری اگر عروسی میگیری همون موقع بخر

احتمالا بعد از خطبه محرمیت .

چیزی مثل زیر لفظی.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
سرویسو که برا عروسی میخرن

جدی؟ آخه من دوستام و زن داداشام همه تو عقد خریدن و نامردم تبریزی هست، میگه موقع عروسی... 

منم شرایطم خاصه خانواده م حساس شدن که الان نخرید بعدنی وجود نداره 

جدی؟ آخه من دوستام و زن داداشام همه تو عقد خریدن و نامردم تبریزی هست، میگه موقع عروسی...  منم ...

این حساسیت ها خیلی اشتباه

خانواده ها اینجوری.زندگی بچه شون رو فقط خراب میکنن

مطمئن باش وقتی همسرت ببینه شما انقد به مادیات گیر نمیدین 

خودش برات بهترین ها رو میخره

چیه این رسم و رسوم مسخره؟ مهریه طلا؟ و اینجور چیزا

جدی؟ آخه من دوستام و زن داداشام همه تو عقد خریدن و نامردم تبریزی هست، میگه موقع عروسی...  منم ...

نه عزیزم واسه عقد عرفش همون حلقه و انگشتر نامزدیه نهایتا یه طلا واسه زیرلفظی که ایشون هم گفتن دستبند