2777
2789
عنوان

جراح بینی کرج

306 بازدید | 11 پست

سلام جراح بینی کرج چه کسی رو معرفی میکنید 

کسی که هم کارش خوب باشه هم تجربه عمل خودتون یا دوستو اشنا داشته باشین طبیعی خوب دراورده باشه و حداقل یکسال هم بدون مشکل گذشته باشه چون متوجه شدم بعداز یکسال بینی دچار انحراف میشه و دکتر زیر بار نمیره میگه از اول بوده در مورد دکتر منفرد همه همینو گفته بودن 

قیمت برات مهمه؟ ی دکتر هست تهران هم خودمو هم تمام اقوام اونجا رفتن عالیه 

تهران مشناسم چنتا دکتر گفتن من نمیتونم تهران برم باید کرج پیدا کنم 

حالا دکترش کی هست قیمتش چجوره شاید به درد بقیه بچها بخوره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دکتر ابیانه ۲۰ تومن می گیرند من با تمام وجودم دعاش می کنم ازبس شیکو طبیعی عمل می کنند 

من حسینیو تهران پیدا کردم کارشم دیدم توی اینستا از دونفرم پرسیدم تعریف کردن قیمتشم 14تومنه ولی همسرم اجازه نمیده 

من حسینیو تهران پیدا کردم کارشم دیدم توی اینستا از دونفرم پرسیدم تعریف کردن قیمتشم 14تومنه ولی همسرم ...

برو ازنزدیک کاراشونو ببین به اینستا اعتماد نکن من ی هفته می رفتم مطب دکترا می نشستم کاراشونو ازنزدیک می دیدم 

برو ازنزدیک کاراشونو ببین به اینستا اعتماد نکن من ی هفته می رفتم مطب دکترا می نشستم کاراشونو ازنزدیک ...

مشکل همسرمم همینه میگه توی کرج دکتر پیدا کن که من بتونم برم تحقیق کنم بپرسم تهران نمیرسم معلوم نیست چی از اب دربیاد 

مخصوصا امروز که استوریهای شاهین صمدپورو توی اینستا دیده کلا قاطی کرده شانس ما الان که این رازی شده به عمل دکتر پیدا کردن شده دردسر 

ما تو خونوادهمون یه شوخی داریم: میگیم مامان نسخه ۱، من نسخه ۲😂

مامانم ۶ سال پیش پیش دکتر محمد مجیدی عمل کرد، منم ۴ سال پیش(اما تهرانه)

هر دو نتیجهمون یه وجه مشترک داره: کسی ازت نمیپرسه کجا عمل کردی؟ بیشتر میپرسه چیکار کردی انقدر بهت میاد؟

و این دقیقاااا همون چیزیه که من از جراحی بینی میخواستم: تغییرررررر شیکککککککک و بیسروصد

میتونی به مشاوره پیشش بری

من دو ساله پیش معصومه نیازی عمل کردم خیلی خیلی راضیم هم خیلی قشنگ و دخترونه و نازه هم دکتر ماهه ماااااه ، ۰ تا ۱۰۰ عمل و کارارو خودش انجام میده و خیلی مسئولیت پذیر و پیگیره

من تامپونم نداشتم دیگه خیلی راحت بود واقعا برام

ولی خب سلیقه ها متفاوته خودت برو چندجا مشاوره و نمونه کاراشونو ببین و انتخاب کن