2777
2789
عنوان

سيم کارت مخفی

562 بازدید | 25 پست

سلام مهربونا....لطفا بخونيد و راهنماييم کنيد خودم کاملا گيج شدم😞 ببينيد من يه سيم کارت دارم که جز همسرم هيچکس شمارشو نداره يعني استفادش نميکنم، چندماه پيش همسرم از يه شماره ناشناس بهم زنگ زد( به سيم کارتي که بالا گفتم نزد به شماره اصليم زنگ زد) وگفت که چون سيم کارت خودش آنتن نداده از شماره همکارش بهم زنگ زده تاخبر بده ک ديرتر مياد...منم شماره همکارشو سيو کردم همينجوري...بعد امروز ديدم که شماره سيم کارتي که جز همسرم کسي نداره رو همکارش سيو داره چون بازيد واتساپش رو نشون ميداد درحاليکه واسه واتساپه سيم کارت اصليم نشون نميداد...بنظرتون اون شماره مال همسرم بوده و بهم دروغ گفته که مال همکارشه!!!!😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤔😳ایشالله که  مال همسرت نباشه    .آفرین خیلی باهوشی🥰

عزيزم به دلم افتاده واسه خودشه، چون کسي شماره اون سيم کارتمو جز همسرم نداره ، همکارش ازکجا ميتونه اون شماره منو سيو داشته باشه😔

عزيزم به دلم افتاده واسه خودشه، چون کسي شماره اون سيم کارتمو جز همسرم نداره ، همکارش ازکجا ميتونه او ...

عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم یا اذیت بشی   منم با حرفایی که گفتی حس کردم مال شوهرته آرامشتوحفظ کن .  آروم آروم ببین قضیه چیه میتونی گوشیشوچک کنی .میدونی بیشتر مردا سیم کارتای مخفی دارن  یکیشون همسرمه مثلن فکرمیکنه من نمیدونم😍

نمیدونم خب برو یه سیم کارت بخر زنگ بزن باهاش بده یه نفر صحبت کنه که شوهرتم نشناستش حتی اگه میتونی جنس مخالف باشه یا کلا اگه طرف آشناهم هست صداشو تغییر بده ببینی شوهرته یا نه

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️
عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم یا اذیت بشی   منم با حرفایی که گفتی حس کردم مال شوهرته آرامشتوحفظ ک ...

اخه سيم کارت مخفي که روش واتساپ نصبه به چه کارش مياد ، اينکه بهم دروغ گفته واسم غيرقابل تحمله ،حالا چيکار بايد بکنم 

با شماره دوستم زدم جواب نداد😔 دوست داشتم جواب نده دلم نميخواست بفهمم دروغ گفته 

نباید بلافاصله میزدی ، اما حالا که اینجوری پس بیخیال شو پیشو نگیر ، منم مثل توام دوست دارم سرم مثل کبک زیر برف باشه 

عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم یا اذیت بشی   منم با حرفایی که گفتی حس کردم مال شوهرته آرامشتوحفظ ک ...

اين گوشيش دو سيم کارت نيس .اينطوري باشه پاي گوشي دوم هم وسطه گويا