2777
2789
عنوان

فرزند اوری

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 39 پست

بچه مسئولیت داره. این واقعیت قابل کتمان نیست 

ولی یک سری مسائل به مرور زمان برای ادم روشن تر میشه که شاید برای جبران اونها خیلی دیر شده باشه 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من اولش میتونین با یه مشاور صحبت کنین و زمانی که توی تربیت بچه دچار مشکل شدین  از مشاورا کمک بگیرین منکه اصلا بچه نیاوردن رو پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه واقعا مشکلی باشه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
بله.۱۱ ساله..و هر روز هم که میگذره بیشتر از تصمیممون خوشحال میشیم..و اعتقاد داریم بچه دست و پا گیره

معلومه خانواده ها کاری ب کارتون ندارن یا باهاشون قطع رابطه این

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
هنوز عقد نکردیم ، می گه حالا تو شرایط ببینیم چی می شه ، من گفتم شرطم اینه

نمیشه که موضوع به این مهمی رو موکول کنید به بعد از همین الان باید به توافق برسید 

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
معلومه خانواده ها کاری ب کارتون ندارن یا باهاشون قطع رابطه این

ما واسه خودمون زندگی میکنیم..و از اولشم هیچ کدوم از خانواده ها دخالتی توی کارمون نداشتن.‌اصلا بلد نیستیم همچین چیزایی..هر کس زندگی خودشو داره.‌.

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
ما واسه خودمون زندگی میکنیم..و از اولشم هیچ کدوم از خانواده ها دخالتی توی کارمون نداشتن.‌اصلا بلد نی ...

میگم دیگه.خوبه ک دخالت نمیکنن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بااین نگرش شما نه... قرار به سختی باشه نباید هیچ کاری کرد شما مردید وخیلیای دیگه هم مثل شمان و این سختی هارو تحمل میکنن زندگی که فقط سختی نیست شیرینی بچه داشتنم یه قسمتشه بهش به عنوان یه مشکل نگاه نکنید اونم یه انسانه نیازهای اولیش درحد بقیه مردم برآورده کنید اون چیزیکه مهمه رفتارتون و تربیتی که ازتون یاد میگیره. یه پدر قوی باشید یه تکیه گاه اگه قرار باشه ضعف نشون بدیم که حتی الان یه غذای ساده هم سخت میشه به دست آوردنش....