2821
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

125 بازدید | 7 پست

چطوریاست ازمونش؟

چیکار کنیم تو آزمون نتیجش همون رشته ای رو بیاره که دلم میخواد؟😁

من دلم میخواد برم هنر اصلا هیچ رشته دیگه ای رو نمیتونم تحمل کنم😑🌚

دومین کاربریمه😁🍊کاربری اولمو مریم مقدسا ترکوندن😒؛یه مدته اومدم نینی سایت کرک و پرم ریخت بخدا😐با این وضع فرهنگی که ما داریم هیچوقت پیشرفت نمیکنیم🥴😐😑عضو انجمن مبارزه با عقاید قدیمی😑:فلان حیوون نحسه ،اومد نیومد داره بدی میاره با خودش😒باکره،بکارت(معادل کالای بکر و دست نخورده☺️)ناموس🤦🏻‍♀️(یچیزی مثل مال و اموال و همون کالا که باید یه اسمی داشته باشه و کسی مثل یه مرد مراقبش باشه چون خودش عقل و شعور و منطق و درک نداره )رمال😐😭سینزده نحسه،خوابنما شدیم،رفتیم پیش دعا نویس فلان کارو کرد،یا فلانی مارو طلسم کرد(😭🤲🏻)چون تو دختری /چون پسری،بختم بازه یا بستس،چرا شوهر گیرم نمیاد و کلهم ناله کردن از مجردی(مخصوصا نینی سایتیا که دیپلم گرفته نگرفته منتظر شوهرن😑🗡)پسر ندارم بچم دختر شد و چس ناله واسه دختر داشتن(که تا یه مدت فکر میکردم منقرض شدن)اعتقاد به سرنوشت.عطسه و صبر کردن بعدش ،چشم نظر،واستادن پشت در حجله عروس و داماد و منتظر دستمال خونی بودن!!😐😐.جهان سوم یک مکان نیست،یک طرز فکر است*

سخنی؟مطلبی؟

دومین کاربریمه😁🍊کاربری اولمو مریم مقدسا ترکوندن😒؛یه مدته اومدم نینی سایت کرک و پرم ریخت بخدا😐با این وضع فرهنگی که ما داریم هیچوقت پیشرفت نمیکنیم🥴😐😑عضو انجمن مبارزه با عقاید قدیمی😑:فلان حیوون نحسه ،اومد نیومد داره بدی میاره با خودش😒باکره،بکارت(معادل کالای بکر و دست نخورده☺️)ناموس🤦🏻‍♀️(یچیزی مثل مال و اموال و همون کالا که باید یه اسمی داشته باشه و کسی مثل یه مرد مراقبش باشه چون خودش عقل و شعور و منطق و درک نداره )رمال😐😭سینزده نحسه،خوابنما شدیم،رفتیم پیش دعا نویس فلان کارو کرد،یا فلانی مارو طلسم کرد(😭🤲🏻)چون تو دختری /چون پسری،بختم بازه یا بستس،چرا شوهر گیرم نمیاد و کلهم ناله کردن از مجردی(مخصوصا نینی سایتیا که دیپلم گرفته نگرفته منتظر شوهرن😑🗡)پسر ندارم بچم دختر شد و چس ناله واسه دختر داشتن(که تا یه مدت فکر میکردم منقرض شدن)اعتقاد به سرنوشت.عطسه و صبر کردن بعدش ،چشم نظر،واستادن پشت در حجله عروس و داماد و منتظر دستمال خونی بودن!!😐😐.جهان سوم یک مکان نیست،یک طرز فکر است*

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولین که همین کارنامه ملاک انتخاب رشته است با چند تا آزمون در سامانه همگام ، بعد در سامانه انتخاب رشته میکنی ۱۱ تا رشته انتخاب میکنی اگه نمره ات به گروه الف نخورد میان پایین تر گروه ب ، اینقدر میان پایین تا نمره ات به یک رشته ای بخوره البته اگه نمرات کم باشه، اگه همون رشته گروه الف و بیاری همون اول قبولی 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
اولین که همین کارنامه ملاک انتخاب رشته است با چند تا آزمون در سامانه همگام ، بعد در سامانه انتخاب رش ...

ممنون

2823
2791
2779
2792