2777
2789
عنوان

چرا واقعا

35 بازدید | 6 پست

آدما ازدواج میکنن🤔🤔

چرا انقدر قبل ازدواج به دختر فشار میارن که لابد خوبی نیستی که یا خواستگار نداری یا کم داری یا مناسب نیستن

خودمو یادم میاد اصلا درباره چیزی صحبت نکردم تو خواستگاری ، چیزی نخواستم از طرفم فقط هدفم بود فرار کنم  از این حرفا که مدام رو مخم بودن 

حتی شوهرم گفت عروسی نگیریم گفتم باشه حتی آتلیه نرفتم

حسرتش رو ندارم ولی میخوام بگم چرا انقدر دل آدم باید بشکنه که نه توقعی داشته باش نه از حقوق و زندگی پسره بپرسه فقط بخواد شوهر کنه خلاص بشه

انقدر میگفتن که یکسال از خونه بیرون نمیرفتم به ندرت به ندرت زورکی مجبوری میرفتم

چرا آخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا تو موقعیت سابق شمام اصلا از خونه بیرون نمیرم 

اشتباه منو تکرار نکن

درسته یه ازدواج خوب واقعا خوبه

اما اکثر آدم ها تو زندگی زناشویی مشکل دارن، خیلی از ازدواج ها فقط در کنار هم موندن برای آبرو، برای بچه ، برای پول و غیره 

خیلی ها مثل زامبی فقط میخوان بقیه هم به درد آون ها مبتلا بشن

می دونم سخته برای من وحشتناک شده بود مدام زمزمه ها تو گوشم بود  اما تو خونه نمون برو بیرون فک کن آخرین لحظه ای که نفس میکشی برو هوا بیرون رو نفس بکش از الکی ترین چیزا لذت ببر

هیچ کس بداد آدم نمیرسه نه همسر نه فرزند نه حتی پدر و مادر 

من پدر و مادرم خدایی همه کار کردن برام اما بازم هیچ کس به اندازه خود آدم حس و حال خودش رو درک نمیکنه