سلام من هفته ۱۴ بارداری هستم و هنوز حرکات جنین و حس نمیکنم الان ۲ روزه جنین سمت راست شکمم هست ایا طبیعیه یعنی چون لاغرم وقتی دستمو زیر شکمم میزارم احساس میکنم سمت راست برجسته است
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=222570974]اره دقیق منم به کمر که میخوابم سمت راست شکمم برجسته اس اخه امکان داره ۲ روز یه جا بمونه[/QUOTEمن که کل بارداریم تا بزرگتر شد و پاهاش رسید ب این طرف و بالا همونجا بود 🤣
مال من در او حد هم نیست ولی از وقتی ماه ۴ شروع شده انگار بیشتر شده
اره دیگه منم اولاش کم بود بیشتر میشد دکترمم گفت مشکلی نیست اگه بو یا خارش یا رنگ دیگه نباشه ...بیرنگ بود و بی بو ....اما عادیه چون بارداری هورمونات تغییر کرده واژنم خودشو بااین کار تمییز نگه میداره
اره دیگه منم اولاش کم بود بیشتر میشد دکترمم گفت مشکلی نیست اگه بو یا خارش یا رنگ دیگه نباشه ...بیرنگ ...
بله بو و رنگ خاصی نداشته باشه طبیعیه. این درسته که میگن وقتی دستتو میزاری رو شکمت باید نبض احساس کنی چون اوایل که رحمم پایین بود و مثل توپ احساسش نمیکردم نبض داشت الان بعضی وقتا داره