2777
2789
وای مردم از خنده خیلی خوب تعریف کردی       برای منم خوشش نمیاد ولی تا این حد نه&n ...

نه من دیگه اولینو آخرین بارم بود اون کارو کردم... 

دیدی آدم بعضی وقتا چشمش خیره میشه به یه جایی اصلا دلش نمی‌خواد به جز اونجا جاییو نگاه کنه؟؟من یسری شوهرم جلوم نشسته بود تو گوشی بود چشمم خیره شد بود به بازوش این فک کرد دارم نقشه شیطانی میکشم واسه زیر بغلش 😂😂گفت ببین اگه دوست داری از پنجره پرت شی پایین برم با کارتک جمت کنم بیا قلقلک بده گفتم نه بابا چشمم خیره شده من باتو کاری ندارم اصن گفت حالا خودت میدونی چشمت خیره بشه پات خیره بشه منم دستام به پنجره خیره میشه😂😂😂ینی مرده بودم از خنده بد  پدر شوهرمم گفت منم دستام به خونه تو خیره میشه حالا اگه توام دوس داری بگو تاروف نکن...خلاصه همه جامون بهم خیره شده بود 😂🤦🏻‍♀️ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه من دیگه اولینو آخرین بارم بود اون کارو کردم...  دیدی آدم بعضی وقتا چشمش خیره میشه به یه جای ...

😅😅😅😅😅😅😅😅

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
صد در صد درسته... خیلیم تاثیر داره مخصوصا شاپور شنگول بودنه  زندایی کوچیک من اینجوریه خیلی شاد ...

بنده ی خدا داییت 

بدترین کاریه که زنداییت میکنه و خودشو به مریضی میزنه بالاخره داییت بیزار میشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
بنده ی خدا داییت  بدترین کاریه که زنداییت میکنه و خودشو به مریضی میزنه بالاخره داییت بیزار میش ...

آره دیگه هم خودشو افسرده کرده هم داییمو از خودش دور کرده... الان ۱۹ساله ک اینجوریه و همیشه میگه رضا با یکی دیگه هست همه ام بهش میگن بخاطر کارتیه توسعه خب بدبخت تو خونه خودش وقتی آرامش نداشته باشه کنار زنش خب قطعا می‌ره سمت یکی دیگه 

ینی هفته ای که هفت روزه این شیش روزش دکتره اون یه روزم قطعا دخترشو برده دکتر 😂

داییمو خسته کرده قشنگ معلومه ولی خب هیچی نمیگه بیچاره چون همه زندگیش به اسم زنشه حتی حقوقش اگه خدایی نکرده بخان جدا بشن داییم فقط خودشه و لباس تنش 

ببین چقدر تو زندگیش بی اختیاره که زنش خودشونو فروخت. فن یکی دیگه خرید اساساشونو که جمع کردن دایی من تازه فهمیده ک خونشونو فروخته زنش تا موقع اساس بردن خونه جدیدو دایی من ندیده بود....

آره دیگه هم خودشو افسرده کرده هم داییمو از خودش دور کرده... الان ۱۹ساله ک اینجوریه و همیشه میگه رضا ...

ای وای چقدر بد چقدر بی سیاست چقدر نامرد

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
ای وای چقدر بد چقدر بی سیاست چقدر نامرد

خیلی بی سیاسته خیلی

داییم براش کادو میگره میگه باز میخوای چکار کنی که کادو گرفتی یا چکار کردی،

یسری داییم واسش یه شاخه گل گرفته بود جلوی ما و مامان بزرگم گفت خاک تو سرت این چیه گرفتی از سر چهار راه گرفتی و کلی فوش دیگه...

شوهر من بیرون خیلی جدی و خشکه

تو خونه یه گوگولی مهربونه من و دخترم خیلی از سر و کولش بالا میریم  یه کم تپلی و شکم داره

دیشب کلی شکمشو مورد عنایت مشت و مال قرار دادم میگم هیچی نگو ژله خودمه

صبح دخترمم افتاده بود رو شکمش قلقلکش میداد نمیتونست فرار کنه التماس میگرد دخترمو بگیرم منم دستشو گرفته بودم نمیزاشتم خودش جدا کنه گفتم دارم لذت میبرم بزار بچم بازی کنه 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن