2821
2789
بخدا😂🤣 بگی دوست دارم میگن به حرف که نیست😂 در عمل باید نشون بدی😂

چیزی غیر از نیازشون و خانواده‌شون عمیقا براشون اهمیت نداره 😂🙂

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قلقلکش بده 😄

وااای من یسری این کارو کردم یجوری عصبی شد میخواست لهم کنه😂🤦🏻‍♀️

یهو داد زد گفت اههههه حیف توعی ینی حیف توعی هرکس دیگه بود الان باید جنازشو میبردن 😂😂پشمام ریخته بود هم خندم گرفته بود هم ترسیده بودم

فقط فراااارو برقرار کردم،😂🤦🏻‍♀️

هرچه خوش رو تر باشی و شاد و شنگول باشی اونم حالش خوبه و باهات خوش رفتاره مردا از زنهای غرغرو خوششون ...

دقیقاااا این یعنی همون با سیاست رفتار کردن هر رفتاری به وقتش

میشه‌لطفا‌برام‌دعا‌کنی‌بهش‌برسم‌قشنگم؟🥺
در این حد وضع خراب نیست😕

هست عزیز 

از حرف هایی که توی جمع خودشون درباره دخترا میگن ، از رفتار هاشون ، نوع تفکرشون ، میشه فهمید 

چه بسا وضعشون بد تره

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
وااای من یسری این کارو کردم یجوری عصبی شد میخواست لهم کنه😂🤦🏻‍♀️ یهو داد زد گفت اههههه حیف توعی ی ...

وای مردم از خنده خیلی خوب تعریف کردی     

برای منم خوشش نمیاد ولی تا این حد نه 

منم یه کم کرم دارم بعضی وقتا بازم قلقلکش میدم 😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
مثلا چه حرفایی ؟چه فکرایی؟🙁

مهم نیست ، ذهنتو درگیر نکن 

فقط مراقب باش هیچ وقت بازیچه دستشون نشی

هرچه خوش رو تر باشی و شاد و شنگول باشی اونم حالش خوبه و باهات خوش رفتاره مردا از زنهای غرغرو خوششون ...

صد در صد درسته... خیلیم تاثیر داره مخصوصا شاپور شنگول بودنه 

زندایی کوچیک من اینجوریه خیلی شاده از سروکول داییم بالا می‌ره الان ۱۰سااه ازدواج کردن دایی من خیلی بداخلاق بود الان انقد خوب شده انقد زنشو دوست داره که پدر مادرشون فدای زنش کردن

برعکس یه زندایی دیگه دارم از میزنه داییم تا از سرکار میاد سریع یه پتو به خودش میپیچه میگه مریضم هی به داییم گیر میده... داییم ۲۴ساعت شرکت. میمونه ۲۴ساعتی که باید خونه باشه باز می‌ره یه جای دیگه کار می‌کنه که فقط تو خونه نباشه  از خونه فراریه...