سلام عزیزم خیلی ممنون انشالله که قسمت همه ی منتظران ،من بعد آی یو آی فقط یک بار اونم یک یه روز بعد آی یو آی دیگه قسمت نشد یکی هم قبل آی یو آی وقتی آمپولHCGرو تزریق کردم شبش رابطه داشتیم بعدش که هر روز صبح یه قاشق نشاسته تو آب حل میکردم میخوردم استراحتمم زیاد بود مخصوصا شش روز اول کلا تو خونه بودم استراحت میکردم من بعد آی بو آی هیچ قرص و شیافی تجویز نکرد دکترم فک کردم برا من فقط نداده بعد پرسیدم کلا به بقیه هم دارو تجویز نکرد من روز ۴پری دیگه هر روز پیاده روی میکردم تا قبل اینکه برم سونو واسه اندازه فولیکولام که خدارو شکر خیلی خوب بود ۴تا فولی داشتم اندازه هاشم خوب بود یعنی میگم پیاده روی هم واسه زن هم شوهر قبل اقدام خیلی خوبه ولی دیگه بعد اقدام استراحت و تغذیه خوب.این تجربیات من بود گلم حالا نمیدونم چقدر درسته ولی قبلش خیلی تحقیق کردم اینارو انجام دادم شکر خدا بار اول شد انشالا قسمت شما هم دوست عزیز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خیلی ممنونم ازتون ک جواب دادین ان شا الله روزی همه منتظرا😘😘 پس استراحت مطلق لازم نیست ...
نه اصلا استراحت مطلق نیاز نیست فقط پله زیاد بالاپایین نپر پیاده روی طولانی نکن سنگین برندار .من منم مشکل کم تحرکی همسرم بود خودمم خیلی کم تمبلی تخمدان داشتم