2821
2789
عنوان

شاهد دوروغین

166 بازدید | 10 پست

کسی از همسرم شکایت کرده و دوتا شاهد دوروغین آورده که همسرم اینو زده،در حالی که همسرم اینکارو نکرده،در صورت ثابت شدن میتونه همسرمو به زندان بندازه؟؟

زندگی زیباست ای زیباپسند

بریید به اون شاهدا بگیید اگه ثابت بشه که شما دروغ گفتید پدرتون دراومده

شوهر دختر خاله ام به دروغ رفته بود شهادت داده بود فهمیدن تا یکی دو سال فراری بود

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر گرامی اگه بتونین ثابت کنین که دروغ میگن شاهدها قاضی میتونه بسته به اهمیت پرونده تا یکسال زندان هم بده بهشون. بهتره وکیل بگیرین اگه براتون مقدوره

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"

اگ بتونی ثابت کنی ک شااداش دروغین وخلاف حرف اونارو ثابت کنی ازاوناهم ب خاطرشهادت دروغ میتونی شکایت کنی دوماشوهرت اگه واقعانزده بگه من شاهدارو قبول ندارم باید قسمنامه بشه واون طرف باید ب قران قسم بخوره ک شوهرت اونو زده یان من خودم شوهرم دستموشکست شاهدم نداشتم دیگ این جلسه دادگاه داریم قسمنامه بشه فک کنم

بریید به اون شاهدا بگیید اگه ثابت بشه که شما دروغ گفتید پدرتون دراومده شوهر دختر خاله ام به دروغ رف ...

من شوهرم اعسارزده بوددوتاشاهدم پیداکرده بودک یعنی ندارم ماهم روزقبل دادگاه رفتیم پیداکردیم شاهداشوگفتم اگ بیای دادگاه بایددستتو بزاری روقران اگرم اومدی شکایت میکنم ازتون دیگ اون روز نیونده بودن معلوم نیس چی بشه