2777
2789
عنوان

رفتارپدرم جلوی خانواده همسرم😪....

268 بازدید | 14 پست

اصلا پدر من یه جوریه رفتارش انگار تو شهر نیست...یه رفتارایی میکنه ابروی ادم میره، جلوشون دراز میکشه در حالی ک پدرشوهرم از پدرم بزرگتره..بهشون محل نمیذاره..لباس درست حسابی نمیپوشه...بهش میگم اینکارارو نکن بدتر لج میکنه میگ مگه اینا کین..حتی میخوابه....با اینکه بنده های خدا ادمای بدی نیستن....خلاصه ابرومو میبره...واقعا اذیت میشم و خجالت میکشم...کسی هست اصلا بفهمه من چی میگم؟ کسی هست هم دردم باشه‌..‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای منم سر ازدواج خواهرم تقریباً همین کارو میکرد البته جلو دوماد نه خانوادش

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
چی عزیزم...کمتر کسی درک میکنه منو

ی سال عقد موندم پدرومادرم با خودشون نگفتن بذا جهازجور کنیم برا دخترم همش خودم بودم یک و نیم بابام پول داشت بردم ی سری لوازم اززون خریدم خبر نداشت برادرسوهرام اومدن ک درمورد عروسی حرف بزنن بابابام وقتی فهمید باعموم رفتیم خریدکرذیم گفت کی گفته تو بری بخری من میخواستم بدم ی جایی قسطی برات بیارم تند باهام حرف زد جلو قوم شوهر سرشکسته شدم فقط پرچشام اسک شد لبم گزیدم بش گفتم باش پسشون میدم تا ادامه نده اون صحنه هاش فراموشم نمیشه نزدیکای عروسیم اصلا کسی نمیتونست باهاش حرف بزنه جهاز میخواست بخره اعصابش خورد شد. الآن یادم افتاد دارم ب ب اقبال خودم گریه میکنم. همه برام کم گذاشتن 

ی سال عقد موندم پدرومادرم با خودشون نگفتن بذا جهازجور کنیم برا دخترم همش خودم بودم یک و نیم بابام پو ...

عزیزم شما یبار این صحنه رو دیدی  من حداقل ده بار دیدم..شاید بنظرت خنده دار یا گریه دار باشه همین پدر من به خدا قسم که حتی صد هزارتومنم خاطرم نیست برای جهیزیم خرج کرده باسه.اصلا وظیفش نمیدونه چندبارم بهم گفته رو من حساب نکن...از خودت بدترو ندیدی عزیزم

عقد

همون بهتر ک روش حساب نکنی رو خدا حساب کن همون کاری ک من کردم. کوچکترین فشاری ب خانوادم نیومد . خدا برام پول رسوند فقط از خدا بخواه سربلند بشی باورت نمیشه.من تو این دنیا هیچ کسو پشتیبان خودم نمیدونم جز خدا چون فقط معجزشو تو زندگیم دیدم وگرنه اطرافیانم هیچچچچ