بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون بابت پاسخت عزیز دل جسارتا شما خودتون ادبیات خوندید؟ و اینکه این شعله هایی که گفتید کجاها میش ...
معمولا به هیچ رشته ای نمیشه کاملا امیدوار بود همه چیز بستگی به علاقه و استعداد و تلاش خودت داره. من با رتبه عالی رفتم ادبیات خوندم اکثر دوستام یا روانشناسی یا حقوق. من خیلی تلاش کردم و استاد دانشگاه شدم اونا هنوز بیکارن
من با عشق اومدم تو این رشته با عشق به ادبیات ودبیری...ولی الان به شک افتادم،دوست داشتن فرهنگیان برم ولی الان دیگه نه حس میکنم خیلی سطحش پایینه میخوام برم خود ادبیات که خوب یاد بگیرم 🥲
دکتری خوندن سخت نیست ؟ من میخوام ارشد ادبیات شرکت کنم میشه کمک کنید رشته اصلیم چیز دیگ ...
برای ارشد خیلی بخون و تستای کنکورهای ده سال قبل رو بزن و همه جوابها رو یاد بگیر. باید رتبه خوب بیاری ه دانشگاه عالی قبول بشی. اینجوری شانس قبولیت توی مقطع دکتری زیادتره. مثلا دانشگاههای سطح پایین تر بهتر شما رو پذیرش میکنند. توی ارشد هم کار پژوهشی انجام بده و خودتو به اساتید ثابت کن که دکتری هم قبولت کنن. چون قبولی دکتری بیشتر به شناخت اساتید مربوطه تا به رتبه کنکور