2777
2789
میدونم خیلی چیزا میتونه باشه،ویراستار،مترجم،نویسنده و..... ولی یه بازارکاری که محکم باشه،تا حدی تضم ...

کارای فرهنگی ادارات مذهبی بیشتر ...

تواید محتوا میتونید بکنید شما میتونی نویسنده بشی یا شاعر بشی 🤩

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارای فرهنگی ادارات مذهبی بیشتر ... تواید محتوا میتونید بکنید شما میتونی نویسنده بشی یا شاعر بشی 🤩

ممنون بابت پاسخت عزیز دل

جسارتا شما خودتون ادبیات خوندید؟

و اینکه این شعله هایی که گفتید کجاها میشه براشون کار کرد؟میشه مطمئن بود به کار و حقوقش؟

ممنون بابت پاسخت عزیز دل جسارتا شما خودتون ادبیات خوندید؟ و اینکه این شعله هایی که گفتید کجاها میش ...

معمولا به هیچ رشته ای نمیشه کاملا امیدوار بود همه چیز بستگی به علاقه و استعداد و تلاش خودت داره. من با رتبه عالی رفتم ادبیات خوندم اکثر دوستام یا روانشناسی یا حقوق. من خیلی تلاش کردم و استاد دانشگاه شدم اونا هنوز بیکارن

ممنون بابت پاسخت عزیز دل جسارتا شما خودتون ادبیات خوندید؟ و اینکه این شعله هایی که گفتید کجاها میش ...

خواهش میکنم بزرگوارید 

نه من الهیات خوندم ولی عاشق ادبیاتم 

باید منتظر فراخوان باشید من یه مدت توی دانشگاه برای مناسبات مختلف متن مینوشتم یه مبلغی هدیه میدادن 

فقط معلمی میشه مطمئن بود 🥺

خصوصی تدریس کنید هم خوبه 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
معمولا به هیچ رشته ای نمیشه کاملا امیدوار بود همه چیز بستگی به علاقه و استعداد و تلاش خودت داره. من ...

تبریک میگم بهتون

بابت این شجاعت و علاقتون😍

خیلی خوشحال میشم همچین کسایی رو میبینم

فقط اینکه(ببخشید هی سوال میپرسم چون واقعا نیاز به راهنمایی دارم🥲)شما الان از درآمدتون راضی هستید؟

معمولا به هیچ رشته ای نمیشه کاملا امیدوار بود همه چیز بستگی به علاقه و استعداد و تلاش خودت داره. من ...

دکتری خوندن سخت نیست ؟ 

من میخوام ارشد ادبیات شرکت کنم میشه کمک کنید 

رشته اصلیم چیز دیگه ای بوده نوشتم کامنت بالاتر

ممنون🙏🙏🙏🙏

من از بچگی عاشق ادبیاتم 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  

من واقعا علاقه دارم

عاشق ادبیاتم با تمام وجودم

لذت میبرم از خوندن سعدی قابوس نامه بیهقی و کلی کتاب دیگه😍😍

ولی شک دارم...خیلی زیاد عمیقا توی شک و تردید و ترس از آیندم

تبریک میگم بهتون بابت این شجاعت و علاقتون😍 خیلی خوشحال میشم همچین کسایی رو میبینم فقط اینکه(ببخش ...

ممنون گلم. بله حقوقش برای یه خانم عالیه. البته من خیلی توی زندگیم هم مشکل داشتم. یعنی شرایطم برای درس خوندن مهیا نبود. اما اگه بخوای میشه. 

حرف اصلیم علاقست

من با عشق اومدم تو این رشته با عشق به ادبیات ودبیری...ولی الان به شک افتادم،دوست داشتن فرهنگیان برم ولی الان دیگه نه حس میکنم خیلی سطحش پایینه میخوام برم خود ادبیات که خوب یاد بگیرم 🥲

دکتری خوندن سخت نیست ؟  من میخوام ارشد ادبیات شرکت کنم میشه کمک کنید  رشته اصلیم چیز دیگ ...

برای ارشد خیلی بخون و تستای کنکورهای ده سال قبل رو بزن و همه جوابها رو یاد بگیر. باید رتبه خوب بیاری ه دانشگاه عالی قبول بشی. اینجوری شانس قبولیت توی مقطع دکتری زیادتره. مثلا دانشگاه‌های سطح پایین تر بهتر شما رو پذیرش می‌کنند. توی ارشد هم کار پژوهشی انجام بده و خودتو به اساتید ثابت کن که دکتری هم قبولت کنن. چون قبولی دکتری بیشتر به شناخت اساتید مربوطه تا به رتبه کنکور