2777
2789
عنوان

کارت ایثارگر

107 بازدید | 12 پست

سلام،کسی می‌دونه برای دریافت کارت ایثارگر از کجا باید اقدام کرد( پدرم ۲۸ماه خدمت وظیفه اش تو منطقه جنگی بوده )

اصلا تأثیری تو آزمون استخدامی داره یا نه؟

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

سلام عزیزم پدر  شوهرم گرفته ولی نمید‌نم کجا رفت اقدام کرد بعدش که کارتش اومد زنگ زدن رفت از شهر محل اعزامش گرفت.بله تاثیر داره همسرم با این کارت داره استخدام میشه

اره عزیزم ..باید برید محل خدمتی که اعزام شده 

کدوم گروهان بوده دقیقن ..

ی چیز دیگه پارتی الان حرف اول رومیزنه ..

من بابام دیگه نتونست کار کنه پیر شده ..دیگه داداشم رفت پرونده پزکیش رو باز کرد ..۲ سال تو جبهه بوده و ۳ ماه بستری بوده بیمارستان اهواز تیر خورده بوده ..

۱سال طول کشید رفت آمد تا فامیل زن داداشم درستش کرد

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم پدر  شوهرم گرفته ولی نمید‌نم کجا رفت اقدام کرد بعدش که کارتش اومد زنگ زدن رفت از شهر ...

خیلی طول کشید تا کارتشون آماده شد؟

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
اره عزیزم ..باید برید محل خدمتی که اعزام شده  کدوم گروهان بوده دقیقن .. ی چیز دیگه پارتی الان ...

من تو اینترنت سرچ میکردم ارجاعم میداد به یه سایتی، راستش پدرم شرایطش رو ندارن پیگیر شن مرحله اول اینترنتی نمیشه اقدامی کرد؟

من تو اینترنت سرچ میکردم ارجاعم میداد به یه سایتی، راستش پدرم شرایطش رو ندارن پیگیر شن مرحله اول این ...

ن عزیزم باید اول بری دنبال پرونده ..ببینن پیداش میکنن یا نه ...از جایی ک اعزام شده برید بپرسید ..حتمن تو بایگانی پروندش هست ..

ن عزیزم باید اول بری دنبال پرونده ..ببینن پیداش میکنن یا نه ...از جایی ک اعزام شده برید بپرسید ..حتم ...

یازده سال پیش از بسیج مرکز استان یه پاکت ک فک میکنم مدارک پدرم داخلش بود رو دادن بهشون که ببرن بسیج شهر خودمون تا کارت واسشون صادر بشه ولی پیگیر نشدن الان ببریم ممکنه کاری کنن

یازده سال پیش از بسیج مرکز استان یه پاکت ک فک میکنم مدارک پدرم داخلش بود رو دادن بهشون که ...

اره عزیزم..ببر دوبارع بسیج شهرتون اونجا میگن باید چیکار کنی ..

ولی اگه آشنا داشته باشی خیلی خوب میشه

اره عزیزم..ببر دوبارع بسیج شهرتون اونجا میگن باید چیکار کنی .. ولی اگه آشنا داشته باشی خیلی خوب میش ...

ندارم متاسفانه

ندارم متاسفانه

دوباره باید بری پروندش رو در بیاری ..

محل بسیجی ک اعزام شده اونجا تو بایگانی هست گفتم

۲۰ بارم‌گم‌کنی باز هست میتونی بری پیگیری کنی

ولی طول میکشه ۱سال ..اگه آشنا داشته باشی کمتر

برو بپرس بهت میگن چیکار کنی

دوباره باید بری پروندش رو در بیاری .. محل بسیجی ک اعزام شده اونجا تو بایگانی هست گفتم ۲۰ بارم‌گم‌ک ...

حتما پیگیر میشم امیدوارم زود جواب بگیرم 

واسه آزمون استخدامی می‌خوام بدونم می‌تونه به دردم بخوره یانه اینطور که میگین خیلی طول می‌کشه 

حتما پیگیر میشم امیدوارم زود جواب بگیرم  واسه آزمون استخدامی می‌خوام بدونم می‌تونه به دردم بخو ...

اره عزیزم .انشالله ک جور بشه