2777
2789
عنوان

لترزول...اچ سی جی...دوفاستون

226 بازدید | 13 پست

سلام خانما من این ماه برای بار اول لترزول مصرف کردم و روز چهاردهم دوتا اچ سی جی عضلانی تزریق کردم

از شب چهارده هم تا ده شب ، شبی دوتا دوفاستون خوردم

الان از امپولم ۱۶ روز میگذره و از قطع دوفاستون ۶ روز تقریبا...

از موعدمم دو روز میگذره به نظرتون چقد احتمال داره باردار باشم؟

چند روز دیگه بی بی چک بذارم؟ از بی بی چک منفی میترسم😔

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

ببخشید سونو گرافی انجام دادین ؟ 

آمپول هاچ سی جی یا آزادسازی زدین ؟

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید سونو گرافی انجام دادین ؟  آمپول هاچ سی جی یا آزادسازی زدین ؟

بله روز دوازده سونو انجام دادم ی فولیکول ۱۸ میل تخمدان راستم داشتم

دوتا اچ سی جی که آزاد سازی هست روز ۱۴ تزریق کردم

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
من بایه ماه لتروزول باردار شدم 

واقعا😍😍😍مبارکت باشه خدابهت ببخشه

چند روز تاخیر داشتی فهمیدی؟

علایمت چی بود من فعلا که فقط علایم پریود دارم ولی نمیشم

الان اگر اسم خواهرشوهر یا مادرشوهر تو تاپیکم بود همه از مشرق و مغرب سرازیر میشدن...😒

نی نی سایته مثلا درباره همه چی حرف میزنن و نظر میدن غیر مسائل بارداری و بچه داری

واقعا😍😍😍مبارکت باشه خدابهت ببخشه چند روز تاخیر داشتی فهمیدی؟ علایمت چی بود من فعلا که فقط علای ...

من علائم پری داشتم درد زیر شکم وسینه درد. وگاهی خیلی کم حالت تهوع که زود تموم میشد بازم شک نکردم 5روز تاخیر آجیم تست گرف زدم مثبت شد 

ممنون عزیزم انشالاه همین ماه توهم خبر خوب میدی 

بله روز دوازده سونو انجام دادم ی فولیکول ۱۸ میل تخمدان راستم داشتم دوتا اچ سی جی که آزاد سازی هست ر ...

إن شا ء الله که بارداری

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
من علائم پری داشتم درد زیر شکم وسینه درد. وگاهی خیلی کم حالت تهوع که زود تموم میشد بازم شک نکردم 5رو ...

عزیزمی ممنون😍

شما آمپولم زدی یا فقط لترزول خوردی؟

خدابرات حفظش کنه ان شاءلله که هرچی خیره

ولی میخواستم بدونم از کی دیگ بی بی چک بذارم

ینی میشه با وجود دوفاستون و آمپول خیلی تاخیر داشته باشم و باردارم نباشم؟

عزیزمی ممنون😍 شما آمپولم زدی یا فقط لترزول خوردی؟ خدابرات حفظش کنه ان شاءلله که هرچی خیره ولی می ...

نه من هیچی نزدم فقط چند روز لتروزون کلا 2جلسه رفتم دکتر 5روز تاخیر بزن انشالاه مثبت میشه فقط استرس نداشته باش 

نه من هیچی نزدم فقط چند روز لتروزون کلا 2جلسه رفتم دکتر 5روز تاخیر بزن انشالاه مثبت میشه فقط استرس ن ...

ممنون

آره استرس ندارم

این ماه دیگ سپردم به خدا