2821
2789
عنوان

قارچ پوستی

2169 بازدید | 14 پست

سلام شبتون بخیر

دوستان کسی تا حالا به قارچ پوستی مبتلا شده ؟ مگر قارچ ها قرمز رنگ و خارش دار نیستن؟

من لکه های قهوه ای پشتم تشکیل شده که کاملا هم سطح پوستم هستن فقط رنگشون تیره تره و گسترش پیدا کردن و نه خارش داره نه پوست ریزی اما پزشک حدسش قارچه و ازمایش قارچ داده و گفت معلوم نیس اصلا چیه

شما تجربه ای دارید ؟ همه قارچ ها قرمزن ؟ اینا میتونه قارچ باشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونم قارچه دکتر پوست راحت تشخیص میده نیازی به آزمایش هم نداره لکه های پیش هم پیش هم قهوه ای که سطحی هستن با رفتن حمام کم رنگتر میشن ولی نمیرن درسته؟،راه درمانش نوعی پماد وشامپو داره تو داروخونه ولی بهترین راه رفتن تند تند به حمام شاید پوستت حساسه جلوگیری از عرق استفاده از لیف شخصی حتما بعد شستن وخشک کردن لیف در خارج از حمام برای دفعه بعدی عوض کردن تند تند لباس زیر واستفاده از لباس زیر نخی کمک میکنه در بهبودش

من چند سال درگیرشم دقیقا همینه

چقدر بد ...

منم خیلی وقته دیدم 

اخه پشتم از بچگی ی ماه گرفتگی داشتم قهوه ای بعد چون این دقیقا دور اونو گرفته فکر کردم اون رشد کرده 😂تا این که رفتم دکتر

من قارچ ندارم اگزما دارم اونم فقط دستمه به خاک اهن کثافت دست بزنم زیاد در میاد     ...

اگزما اره خیلی سخت و سوزش داره مراقبت کنی زود خوب میشه

اونم قارچه دکتر پوست راحت تشخیص میده نیازی به آزمایش هم نداره لکه های پیش هم پیش هم قهوه ای که سطحی ...

یدونه لکه خیلی بزرگ شده چند تا نیستن یه لکه با قطر ۱۵-۲۰سانت 😑

ولی دکتر گف باید نمونه گیری کنی

یدونه لکه خیلی بزرگ شده چند تا نیستن یه لکه با قطر ۱۵-۲۰سانت 😑 ولی دکتر گف باید نمونه گیری کنی

بزن نت برات میاره بعضی ها بزرگ هستن مثل یه دایره ی بزرگ نگران نشو همون قارچه ولی برو برای راحتی خیال آزمایش بده

2823
2791
2779
2792