از چهار روز پیش تا الان از حالت تهوع و سرگیجه میگیرم.دو روز پیش یعنی پنج روز به پریود بی بی نواری زدم مثبت شد الان که سه روز مونده قطره چکونی ویور زدم منفی شد.
خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یعنی باردار نیستم؟ پس این تهوع چیه این ماه اومده سراغم؟
نگفتم نیستی گفتم خطا داره
باید صبر کنی از موعدت بگذره تا مشخص بشه
اصولا اگه باردارم باشی حالت تهوع زوده !!!
خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره
مادر شدن یعنی صبر صبر صبر صبر صبر صبر.......😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶
یه بچه چهارساله دارم ولی از دست در رفت و دلم خواست بشه
میشه بابا غصه نداره ک
من فهمیدم زیاد بهش فکر کنی نمیشه
منم مثل خودت دلم نی نی میخواد 🤭🤭🤭🤭 باید زودتر به فکر باشم