2789
عنوان

شک به همسرم

620 بازدید | 29 پست

من ماه هشت بارداریم و به شوهرم شک دارم از اول بارداریم اخلاقش خیلی بد شد و الکی بهونه گیری میکرد جوری که اطرافیانم متوجه شدن و مجبورش کردن بره دکتر و منم این تغییر رفتارو گذاشتم به حساب فوت باباش یک مدت پاشو کرد تو یک کفش که میخوام تو یک شرکت سرمایه گزاری کنم بعد شک من شروع شد یک روز با خستگی که داشت و بیست و چهار ساعت نخوابیده بود قرار بود بیاد خونه ولی سه ساعت شد نیومد و گوشیشم خاموش بود بعد که اومد خونه گفتم چرا دیر اومدی گفت با ااین شرکتی قرار داشتم من فکر میکردم مرده ولی بعد متوجه شدم که زنه طرف و مشاور اون شرکته بعد قرار شد هر وقت زنگ زد جلو خودم صحبت کنه ولی باز متوجه شدم پنهانی از من بااین خانوم صحبت میکرده و همیشم به بهانه ی اینکه دارم میرم فلان جا از خونه جیم میشد باز امروز دیدم این زنه زنگ زد جوابشو نداد و تماسشو پاک کرد جوری که انگار من متوجه نشم که شدم بعدم به بهونه اینکه میخوام فلان چیزو بخرم رفت پایین و بعد که اومد گفت من امروز سریعتر میرم که میخوام فلان چیزو بخرم منم گفتم باشه فردا باهم میریم بعد گفت اخه شرکتم میخواستم برم گفتم اونم باهم فردا میریم بعد گفتم چرا شمارشو زنگ زد پاک کردی گفت چون تو حساس شده بودی چند بار سر این زنه دعوا کردیم ولی بدتر میکنه میگه تو به من شک داری و میزنه به شالاتان بازی تا اینکه باهم تو ماشین بودیم زنه زنگ زد گفت خودت جواب بده برداشتم گفتم شوهرم خسته بود خوابیده کارتون بعد گفت برای امضا باید بیان شرکت حیفه سرمایه گزاری کردن گفتم باشه بهش میگم بعد به شوهرموگفتم باهم بریم بعد گفت نه نمیخواد من برگه هارو امضا کردم اینم برای اثر انگشتش هی زنگ میزنه در حالی که روح من خبر نداشته که این میرفته شرکت دلیل اینکاراش چیه به نظرتون شک من بیموردع من باید چیکار کنم حالا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منطقی باش...احساس ضعف به خودت راه نده...و فرض رو بر سوء تفاهم بزار....ولی سرتو توی برف نکن..گوش به زنگ و هوشیار باش...دقت کن به کارهای همسرت..

و تا مطمعن نشدی هیچ تصمیمی نگیر.

بد به دلت راه نده عزیزم شاید بخاطر اینه زیادی حساس شدی 

چی میگی شوهرش خیانت میکنه چرا نمیگی چشاتو باز کن تا زندگیت نابود نشده بد ب دلش افتاده ک انقد تاپیک میزنع الان فک میکنی اروم میشه چون حاملس نخیر باید پیگیر بشه شنودی ضبط صدایی چیزی تا بفهمه

💔

والا بخدا ب پیر ب پیغمبر خانوما حسشون قویه مردا زود خودشونو لو میدن خانوم پیگیر باش 

زندگیت تو خطره 

بیفت دنبالش تو ماشین شنود بزار تو گوشیش ضبط صدا نصب کن مخفیش کن 

💔
چی میگی شوهرش خیانت میکنه چرا نمیگی چشاتو باز کن تا زندگیت نابود نشده بد ب دلش افتاده ک انقد تاپیک م ...

چه طرز صحبته خانوم شما فقد بد بین هستید شاید این خانم حساس شده زیادی اگه الکی به شوهرش گیر بده شوهرش ازش زده میشه پس بهتره الکی تا مطمئن نشده فکرای بد نکنه

من تو بارداری به شوهرم شک کردم برا همین همه حواسمو جمع کردم تا بلاخره مچشو گرفتم خیلی اذیت شدم اما د ...

حرومزاده ان دیگه 

نمیدونم ی سریا چرا میخان سرشونو مثه کبک بکنن تو برف

اگه شوهرای خودشون هم بود اینطوری میکردن 

💔