sevda7479 مدیر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 288 عنوان حاجت گرفتن | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست بهترین دعایی یا نمازی که ازش حاجت گرفتین چیه؟ 1400/10/24 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mino079 عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 688 چه مدت بعدش حاجت گرفتین؟ چیزی که میخواستین محال بود یا امیدی به برآورده شدنش بود؟ محال بود،امیدم خیلی کم بود،بدست اوردم،ولی بعد از یه مدت دوباره از دستش دادم...
آلماا عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 15054 من هر روز گوش میدم اگه وقت کنم میخونم باهاش هر بار میخونم یا گوش میدم زندگیم میافته روی روال و تمام ... منم ۷۰روز گوش دادم ۴۰ روزشو ۲بار در روز گوش دادم ولی گره های زندگیم باز نشدبعضیا میگن حتما باید خودت بخونی تاثیرش بیشترهحالا نمیدونم دیگه چجوریه! خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
آلماا عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 15054 محال بود،امیدم خیلی کم بود،بدست اوردم،ولی بعد از یه مدت دوباره از دستش دادم... آخیحتما صلاحتون نبوده خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7159 منم ۷۰روز گوش دادم ۴۰ روزشو ۲بار در روز گوش دادم ولی گره های زندگیم باز نشد بعضیا میگن حتما باید خ ... گره هات چی هستش؟عزیزم باید تلاش هم بکنی در راستای حل مشکلاتتمثلا من یه مشکل داشتم ماه ها پیگیری و حل نمیشد، با گوش دادن به بقره حل شدهر بار گوش میدم کلی هدیه میاد واسم، کلی اتفاقات خوب میافته وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
آلماا عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 15054 گره هات چی هستش؟ عزیزم باید تلاش هم بکنی در راستای حل مشکلاتت مثلا من یه مشکل داشتم ماه ها پیگیری ... مشکل من ازدواجم هست که انگار طلسم شدهبخاطر همین گوش دادم خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7159 مشکل من ازدواجم هست که انگار طلسم شده بخاطر همین گوش دادم عزیزم شاید زمانش نشده هنوز وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !