2777
2789

در حالی که آدم‌خاله زنکی نیستم و با هیچ‌کدوم اختلاف ندارم. حتی حرف معمولیشون را هم.نمیگه. در این‌حد که بچه برادرش میخواد بره ترکیه درس بهونه که هیچ ربطی به هیچکس نداره. برای من مهم نیست ولی حس میکنم جلوی خانوادش زشتع که من اینقدر از همه چی بی خبرم.‌ چند بار هم به زبون‌خوش گفتم که خانوادت در مورد من فکر بد میکنن ولی انگار نه انگار

شاید کلا ادم توداریع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا جلو خانوادش بنظرم بااحترام تری،میفهمن بحث اونا تو خانواده شما نیست،من زنداداشم با اینکه جیک و پوک مارو میدونه هربار چنان خودشو به اون راه میزنه که دهن فلک باز میمونه😂

من عقدم و از همه چیم خبر داره ....حالا اون هیچی بهم نمیگه بعضی وقتا از مادرم یا مادرش میشنوم خیلی خو ...

درکت میکنم. حالا بدیش اینجاست که من‌حاری دارم اونها کلا از همه چیز ما خبر دارن

از این منظر نگاه نکرده بودم...ای ول

ببین تا این حدکه برادرم سربازی رفت عالم و آدم میدونستن،بعد چنان خودشو به بی خبری میزد که مامانم کم کم باورش شد این اصلا از هیچی خبرنداره بهش گفت آره فلانی یه هفته پیش رفت سربازی،،بعد میگفت.راس میگیییییییییییی؟نمیدونستم من...مامانمم کیف میکرد😂که این خیلی از ما خبر نداره

حتما در مورد من هم اینطور فکر میکنن😂😂😂😂ولی من واقعا هیچی نمیدونم

ببین.احترامی که زنداداش من داره تو قوم شوهر با اینکه از همه چیز خبرداره و خیلی وقتا هم عامل اصلی پخش شدن خبرها ایشونه،فکر نکنم هییج عروسی داشته باشه😂

تو دار هست ولی دیگه داره به شخصیت من ‌توهین میشه

بگو مثلا سر موضوعی که من خبر نداشتم داشتن صحبت میکردن ناراحت شدن من تبریک نگفتم یا هیچی نگفتم 

خب به من بگو تا منم عکس العمل مناسب نشون بدم نه که نگاشون کنم 

اسی خواهرشوهرم عمل زیبایی انجام داده چربی های بدنشو برداشته

بعد کل فامیل خبر دارن به شوهر من گفتن تو خونه نگو یعنی من

منم حتی دیدمش چقدر لاغر شده هم هیچی هیچی تبریک اصلا سرسلامتی هیچی نمیخوام بگم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
بگو مثلا سر موضوعی که من خبر نداشتم داشتن صحبت میکردن ناراحت شدن من تبریک نگفتم یا هیچی نگفتم  ...

اره منم‌ دیگه نه تبریک‌میگم نه عیادتی چیزی میرم. زحمتهامو کم کردن. اولش فکر میکردن خودمو‌میگیرم ‌ولی الان میدونن که کلا تو باغ نیستم منم بدتر خودمو میگیرم

اره منم‌ دیگه نه تبریک‌میگم نه عیادتی چیزی میرم. زحمتهامو کم کردن. اولش فکر میکردن خودمو‌میگیرم ‌ولی ...

آره بهتر منم نمیرم نمیزارمم شوهرم بره

ولی کاش شوهرت بفهمه کارشو 

اسی من یکی از جاریام خیلی زرنگه هر چیزیو بفهمه از زبون کس دیگه میگه شوهرم بهم گفته ما پنهونی ازهم نداریم

تو هم با اینکه بی اطلاعی وانمود کن خبر داشتی و شوهرت بهت گفته ولی گفتن چرا هیچی نگفتی بگو شوهرم گفت به روتون نیارم چون کسی خبر نداره ولی خب ازمن که پنهون نمیکنه 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
در این حد زرنگ نیستم

منم ساده بودم ولی الان از خودشون یادگرفتم گرگ بارون دیده شدم

با این فرمون کلک جاری من برو جلو تا کم کم میاد دستت چکار کنی

نزار بفهمن تو باغ نیستی که از شوهرت مالی بکنن چون میدونن به تو نمیگه 

درکت میکنم. حالا بدیش اینجاست که من‌حاری دارم اونها کلا از همه چیز ما خبر دارن

فضول نیستم اما چند بار شده خصوصی ترین چیزای خونوادمو بهش میگم میره ب مادر و خواهرش میگه اونوقت ایشون میاد انگار خونواده نداره هیچ حرفی ازشون نمیزنه ....بعضی وقتام خواهرش میاد میگه شوهرت فلان جا رفت ...منم باز نمیدونم .. با حالت ترحم و تمسخر میگه چرا بهت چیزی نمیگه ☹😂...اعصابم اونقد خورد میشه ..دیگه برام عبرت شد چیز مهمی بهش نمیگم 🔥🔥😬😂آخرش ما از دست این شوهرا دیوونه میشیم

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
2790
2778
2791
2779
2792