2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

261 بازدید | 18 پست

سلام امروزمتوجه شدم شوهرم حدوددوساله داره بهم خیانت میکنه یه پسریک ساله دارم ازطرفی خوشم نمیاددیگه ریخت شوهرموببینم ازطرفی نگران اینده پسرمم نمیدونم کاردرست چیه الان قدرت تصمیم گیریموازدست دادم

خدایا چقد خیانت زیاد شده🤕🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازابطه جنسس وهمه چی کلاانکارمیکنه پیاماشوتوگوشیش دیدم نه طرفونمیشناسم

وای عزیزم خدا بهت صبر بده.اگه واقعا پشیمونه از کارش .سعی کن یه فرصت دیگه بهش بدی.بهش بگو برای تضمینش خونه ای ملکی چیزی به اسمت بزنه و حق طلاق هم بهت بده . شاید واقعا پشیمون باشه 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

بخاطر بچه زندگی وجوونی خودتوتباه نکن بفکرخودتو اینده ت باش عزیزم بچه ت میتونی ببری پیش خودت توی محیطی که همش جنگ ودعوا خیانت باشه بزرگ شه بنظرت خوبه؟؟؟؟ ولی اگه همسرت پشیمونه  وازش مطمعنی بمون 

بچه ها هم بزرگ میشن اگه پدرش بش نرسه تومیتونی براش اینده قشنگ بسازی اونم بزرگ میشه میره دنبال زندگی شورویاهاش بفکرخودتم باش ماخانوما عادت داریم بچه روبهانه کردبم ازخودمون جوونیم میگذریم همه بدیای همسرمون به روی خودمون نمیاریم میگذریم فقط بخاطربچه اون بچه اتفاقاایندش تباه میشه تومحیط جنگ ودعوا خیانت بزرگ شه ....

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍