2777
2789
 همون فشار عصبی

خب تنفس خیلی کمک میکنه ریلکس بشی دمنوش اعصاب عطاری ها دارن بخر بخور خیلی کمک میکنه

کاربر اقا اقا اقا اقا اقا                   دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کردچون بشد دلبر و با یار وفادار چه کردآه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد

عزیزم اصلا نگران نباش من پارسال سردردای وححححشتناکی گرفته بودم کل سرم درد میکرد و می سوخت و گیج میرفت حتی خواب نداشتم از شدت سر درد تو تو خوابم سرم گیج میرفت هر دکتریم میرفتم بنا به تخصص خودشون میگفت تو نمیدونم سر درد توصیه کم بود چیه و اینا دیگ خوب نشدم میخواستم بدم سیتی واینا گفتم دور از جون حتما سرطان چیزی دارم یه روز رفتم پیش یه دکتر عمومی که توشهرمون با تجربه بود و قبولش داشتن واینا گفت سینوزیت داری یکم دارو داد بهم و بخور اکالیپتوس  کم کم خوب شدم بعد یک هفتم دیگ سرم درد میکرد الانم بعد یکسال گاهی اوقات که از حموم میام ویا باد میخوره تو سرم سر درد میشم کلا شاید دوبار سر درد شدم چون خیلی خودمو میپوشونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون فشار عصبی

تا بحال طب سنتی رفتی؟

کاربر اقا اقا اقا اقا اقا                   دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کردچون بشد دلبر و با یار وفادار چه کردآه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد

[QUOTE=222539284]عزیزم اصلا نگران نباش من پارسال سردردای وححححشتناکی گرفته بودم کل سرم درد میکرد و می سوخت 

من یکم میترسم اخه هنوز ۲۰ سالمه ۳ ساله ازدواج کردم از اون  الان یه یک ساله سردرد میشم اون سری دکتر بهم دگزامتازون داد گفت اگه خوب نشدی بیا ژل تزریق کنم 

[QUOTE=222539284]عزیزم اصلا نگران نباش من پارسال سردردای وححححشتناکی گرفته بودم کل سرم درد میکرد و م ...

من ۲۱ سالمه ۴ سالمه ازدواج کردم استرس نداشته بود من در حدی سر درد میشدم که همه نگرانم بودن عزیزم ام آر آی دادی چیزی نبوده پس استرست بیخوده نگران نشو برو پیش یه دکتر با تجربه ژل واسه چی تزریق میکنن؟

من ۲۱ سالمه ۴ سالمه ازدواج کردم استرس نداشته بود من در حدی سر درد میشدم که همه نگرانم بودن عزی ...

نمیدونم اخه گفت سردردت تنشیه تنش و اضطراب بهم وارد شده دیگه منم نرفتم

نمیدونم اخه گفت سردردت تنشیه تنش و اضطراب بهم وارد شده دیگه منم نرفتم

به منم گفته بودن تنشیه با یه خروار قرص چون دسترسی هستم ولی ربطی به اونم نداشت دوهفته الکی قرص خوردم 

آقای دکتر ناصر مهربان یکی از بهترین متخصص های مغز و اعصاب هستن 

من همیشه واسه سردردم میرم پیششون 

خیلی با اخلاق و با تجربه هستن

این شماره ای که ازشون دارم
۲۶۴۷۳۵۵۱ ۰۲۱

اینم آدرسشون : چهارراه پاسداران، خیابان دولت، چهار راه کاوه، ساختمان پزشکان جام جم، بالای داروخانه شبانه روزی مقدم، طبقه اول، واحد ۵