بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر اقا اقا اقا اقا اقا دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کردچون بشد دلبر و با یار وفادار چه کردآه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد
اگه بهتر شدین از استرس و کمبود اکسیژن خونه اگه درست نشد فشار خونه برو پیگیر درمان بشو
کاربر اقا اقا اقا اقا اقا دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کردچون بشد دلبر و با یار وفادار چه کردآه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد
اینترنت غلط کرد به اینترنت اعتماد نکنید هر علائمی بزنی یا سرطان تشخیص میده یا هزارتا حرف مفت دیگه تحویلت میده
من پارسال تا ۲ ماه مدام سردرد داشتم رفتم ام ار ای گفتن تنشیه ولی الان چون یک سال گذشته میترسم چیزی ب ...
تنشی چیه؟؟؟