تمنا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 114 عنوان دیجی کالا 52 بازدید | 9 پست بچها لطفاً اگه کسی میدونه هزینه پست برا شهرستان چقده بهم بگه/خریدام چیزای کوچیکن مثل اسباب بازی اینا در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید 1400/10/23 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تمنا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 114 حدود ۲۵ فکر کنم ممنون عزیزم در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید
ejo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 572 خب چرا نمیری سایتش؟ از من ۲۵ میگیره اراکم نمدونم نرخش ثابته یا نه، با پستم بفرسته میشه ۱۲.۵
تمنا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 114 خب چرا نمیری سایتش؟ از من ۲۵ میگیره اراکم نمدونم نرخش ثابته یا نه، با پستم بفرسته میشه ۱۲.۵ عزیزم از کجا مشخصه هزینه ارسالش؟ در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید
ejo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 572 عزیزم از کجا مشخصه هزینه ارسالش؟ سبد خریدتو پر میکنی بعد میری برا پرداختش بت میگه انقد پول جنساته آنقدرم حمل و نقلش آدرسم همونجا قبل پرداخت میدی
تمنا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 114 سبد خریدتو پر میکنی بعد میری برا پرداختش بت میگه انقد پول جنساته آنقدرم حمل و نقلش آدرسم همونجا قبل ... مرسی گلم در میان همه ی مشکلات زندگی دل خوش ب وجود تو ام ای خدای خوبم😘بچهام دنیای منن برای سلامتیشون ی صلوات بفرستید