2777
2789

من عاشق کارای محمدی مفردم سبکش نیمه فانتزیه ولی عالیه

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

من اجیم عمل کردشیرازعالیه

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم رفتم ت سنش عمل میکنم

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی
من اجیم عمل کردشیرازعالیه

چقد هزینه کرد اونجا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

۳سال 

پیش۶میلیون

دقیق نمیدونم پیش کی رفت

کجاهست؟واینکه قیمتاش چجوریاست؟خداییش خیلی گرون شدیهو دکتر۱۷/۱۸میلیونی رفت ۳۰و۳۰به بالا🤷‍♀️

تهرانه گل الان ۲۳ میگیره با هزینه بیمارستان و همه چی به نظر من ارزش داره نسبت ب کارش ولی خب سلیقه ها با هم فرق دارن دیگه

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘