2777
2789
عنوان

واکسن

155 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،من فردا می‌خوام برم واکسن بزنم،توی لیست واکسن های موجود اسپایکوژن هم بود.کسی اطلاعی داره ازش که چیه؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
ساخت ایران و استرالیا هس فکر نکنم برای دوز دوم و سوم بزنن

عه تو عکس واسه سوم نوشته بود،زدین شما؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه تو عکس واسه سوم نوشته بود،زدین شما؟

فکر کنم به اونایی میزنن که دوز اول یا دوم اسپایکوژن زدن ،من دو دوز اول سینوفارم زدم دوز سوم پاستو کووک خواستم نزدن گفتن همون سینوفارم باید بزنی

فکر کنم به اونایی میزنن که دوز اول یا دوم اسپایکوژن زدن ،من دو دوز اول سینوفارم زدم دوز سوم پاستو کو ...

جدا من نظرم رو پاستو بود ،کلا گفتن نمیزنیم؟یا چون موجود نبود؟اخه همسرم هم دو دوز اول برکت بود دوز سه خواست سینو بزنه گفتن موجودیش کمه برکت میزنیم

اره فقط برای اونایی که دو دوز اول استرا زدن پاستو میزنن 

ممنونم از راهنمایی هاتون💓

گلی من شنیدم میشه دوز سوم رو صرف نظر از اینکه دوز یک و دو رو چی زدی ، اسپایکوژن بزنی انگار قانونش تصویب شده و گفتن از هفته آینده عملی میشه 

بازم تحقیق کنی 

میگن دوز سوم چیز دیگه بزنی اثربخشیش بهتره 

خیلی ها دوز یک و دو آسترا نبودن ، ولی سوم رو آسترا زدن 

البته الان موجودیش کم شده تا ان شاالله وارد کنن 

پاستوکوک هم انگار کم کم برای دوز سوم ، مقدارش افزایش پیدا می‌کنه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

من سه تاشو سینوفارم زدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......