2789
عنوان

روانشناسی

76 بازدید | 7 پست

من از اینده می ترسم و هی فکر می کنم به اینده ، دوست دارم همه کارام بهترین شکل انجام شه ، خیلی تو هر کاری دقت دارم ، مثلا کمد لباسام همه چی دقیق سر جاشه ، خیلی تمیز ، تا خاک می گیره استرسی می شم تا وقتی تمیز می کنم انگار بار از روی دوشم برداشتم ، همیشه نگرانم 

ایا وسواس دارم ؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم وسواس فکری داری دیگه

۱۰ سال پیش حمامم ۱ ساعت طول می کشید ، و خیلی میلیمتری وسایل رو می چیدم ، ولی الان دیگه شستن برام مهم نیست ، یعنی هنوز وسواس دارم ؟ وسواس فکری چیه ؟ راه حلش چیه ؟

۱۰ سال پیش حمامم ۱ ساعت طول می کشید ، و خیلی میلیمتری وسایل رو می چیدم ، ولی الان دیگه شستن برام مهم ...

نه.وسواس فکری یعنی مدام داری فکر میکنی که جایی کثیفه. اکثر وقتام فکرمیکنی همه جا کثیفه و اگه به چیزی دست زدی شماهم الوده میشین و پس انقد میشوری میشوری که خودتم خسته میشی و بازم فکر میکنی کثیفه. از فکر به عمل میاد. همیشه همراه هم هستن. درمانشم راههای مختلف داره و خیلیییییی هم طولانی مدت که اکثرا ادامه نمیدن و به همین خاطر خیلیا درمان نمیشن.

و اینکه ارثی هم هست 

سلام عزیزم شما وسواس نظافت و دقت و اینا داری من وسواس میکروب و کثیفی خلاصه که هر مدلش باشه زر میزنه به خومون اطرافیان البته بگم عزیزم من دکتر میرم و دارو استفاده می کنم و خدا رو شکر بهترم چون واقعاً اذیت میشدم  دست خودمون نیست من درمانگاه سهامی رفتم عزیزم گاهی اوقات باید خودمون به خودمون کمک کنیم من دوست دارم هر چه زودتر از این وسواس نجات پیدا کنم اینستاگرام درمانگاه darmangahsahami