2777
2789
عنوان

افکار منفی

179 بازدید | 15 پست

من امروز بیبی چک گذاشتم و خداروشکر مثبت شد.خب اولش فقط اولش خیلی خوشحال شدم ولی بعدش انگار یکی داره هی دم گوشم حرفای منفی میزنم وحشتناکه و بخدا اصلا دست خودم نیست🥺 هی میگم نکنه پوچ باشه نکنه شیمیایی باشه نکنه خارج رحمی باشه نکنه سقط بشه نکنه سندروم داون باشه نکنه قلبش تشکیل نشه نکنه نارس دنیا بیاد و هزااااار تا نکنه دیگه که یه لحظه هم راحتم نمیذارن یعنی کلا خوشحالیم کوفتم شد.شما هم اینجوری بودید؟

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

آها و یه نکنه دیگه اینکه میگم نکنه مثبت کاذب باشه

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای لعنت به این افکار منفی که خوشی رو به دهن آدم زهر میکنه

واقعا

خسته نباشی به این چیزا فکر نکن ایشالله مثبت واقعیه هم تو خوشحال بشی هم ما به سلامتم بغلش بگیری 

مرسی عزیزم

خب دامن نزن به افکارت عزیز من اینکه بی بی چک مثبت شده خودش یه نشونه این افکار منفی و وسواس چیه بهشون فکر میکنی بگو هر چی باشه خدا منو انتخاب کرده بین این همه آدمی که منتظر همچین لحظه ای هستن این خودش یکی از بزرگترین نعمت هاست

من از ۵ شش سالگی درگیرم تا الان که ۳۲ سالمه باورت میشه؟

آره چون خودمم همینجورم🥺

خب دامن نزن به افکارت عزیز من اینکه بی بی چک مثبت شده خودش یه نشونه این افکار منفی و وسواس چیه بهشون ...

چه قشنگ گفتی♥️انشاالله که خدا قسمت همه منتظرا بکنه