2777
2789
عنوان

جوجه اردک زشت!

250 بازدید | 22 پست

دوستان اینکه تو فامیل و خانواده همه خیلی زیبا و خوشتیپ باشن و یه نفر نه، ممکنه باعث افسردگی اون شخص بشه؟

دوست صمیمیم میگه همیشه تو جمع خانواده و فامیل مثل جوجه اردک زشت بودم بین قو های زیبا و میگفت حتی مادربزرگش جلوی خودش میگفته بقیه نوه ها هر چی بپوشن بهشون میاد چون خوشگلن

اینکه شعار میدن به ملیت و خانواده و مذهب و تیپ و زیبایی و کلا همه ویژگی هایی که قبل از تولد تعیین شده افتخار نکنید، صرفا در حد شعار باقی مونده و هیچ وقت عملی نشده و احتمالا نخواهد شد

هی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی 

برسه ب خودش الان دیگه زمان قدیم نیس بشینی افسوس بخوری ک

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تا حدودی 

بستگی داره چقد شخصیتت محکم باشه

من گاهی حسودیم میشه که مثلا چرا مثل خانواده مادریم چشم رنگی و پوست و مو روشن ندارم و به خانواده پدریم رفتم و سبزه شدم و از طرفی چرا مثل خانواده پدریم چشمای درشت و کشیده و ابروهای پر و چال گونه ندارم😅

ور کل از دو طرف ترکیب خوبی درنیومدم😆

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اخی   برسه ب خودش الان دیگه زمان قدیم نیس بشینی افسوس بخوری ک

الان که به خودش که میرسه ولی خب زمان کودکی بچه نمیتونسته کار خاصی بکن

عمل های زیبایی به نظرم هیچ وقت اون زیبایی ذاتی و طبیعی رو نمیتونه ایجاد کنه

نه بستگی به طرف داره که چه فکری داشته باشه

خیلی شخصیت کاملی داره یعنی من ۱ ساعت باهاش صحبت میکنم احساس میکنم اندازه ۱۰ سال تجربه زندگی بهم میده 

ولی میگه هنوز اون حس طرد شدن و خواسته نشدن به خاطر مقایسه تو وجودش هست.

شما هم این شرایط رو تجربه کردین؟

بله خیلی زیاد.. و البته دیگه ن تنها افسرده شدم بلکه عقده ای و حسودم شدم؛ البته بیشتر به خودِ آدم بستگی داره...

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم
تا حدودی  بستگی داره چقد شخصیتت محکم باشه من گاهی حسودیم میشه که مثلا چرا مثل خانواده مادریم ...

دوران کودکی، بچه دوست داره بهش توجه کنن ولی دوستم میگه بین اون بچه های زیبا هیچکس اونو به حساب نمیورده و الانم اعتماد به نفسش کم هست.

بله خیلی زیاد.. و البته دیگه ن تنها افسرده شدم بلکه عقده ای و حسودم شدم؛ البته بیشتر به خودِ آدم بست ...

پیش روانشناس و مشاور نرفتین؟

البته زیبایی و معیارهای زیبایی واقعا نسبی هستن و خانواده دوستمم خیلی زیبایی خاصی دارن که ایشون در مقایسه با اونها حس بدی میگیره.

من میخوام برای ازدواج چند نفرو معرفی کنم بهش ولی خب شک دارم که اگه به توافق نرسن دوباره فکرش بره سمت همین مساله و یا اینکه به خاطر اعتماد به نفس پایین نتونه درست برخورد کنه‌.

به نظر شما چیکار میشه کرد؟ روانشناس میتونه کمکش کنه؟