من ۱۷ سالمه تا الان درست حسابی نماز نخوندم . روزه رو خوب میگرفتم ولی تو نماز تنبل بودم . میخواستم از فروردین امسال شروع کنم به نماز خوندن به صورت کامل . و بعد از کنکورم نمازهای قضا رو بخونم . نظرتون چیه؟ بیاین روحیه بدین .کیا مثل من هستن؟
نماز خواندن خیلی خوبه. من همیشه میخونم. احساس خوبی تو زندگیم باهاش دارم
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شما همین که نمازای روزانتو بخونی و تا حد توانت به جا بیاری قضاهارو
خدااونارو حتما میبخشه
هدف هایم را فراموش نخواهم کرد بلکه آن هارا دنبال میکنم!🕊❤پیشرفت علم و دانش و استقلال صرفا شعار نیست؛درعمل ثابت شده و اینجا از جای برخواستن من و شمارو می طلبه✋🏻
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
سخنرانی "چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟" رو از حاج آقا پناهیان حتما گوش بدید. توی اینترنت و سایت خودشون موجوده. کتابی از روی همین سخنرانی ها با همین نام هم نوشته شده که البته برای خواندن باید خریداری بشه.
این سخنرانی رو شدیدا توصیه می کنم. همچنین توصیه می کنم از همین الان شروع به خواندن نماز هاتون بکنید و منتظر یک فرصت خاص برای تغییر نباشید که هیچ وقت نخواهد آمد؛ تغییرات به یک باره ایجاد نمی شند بلکه با استمرار اتفاق می افتند. انشاءالله عاقبت به خیر بشید.
التماس دعا🌹
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
اخه فروردین ۱۸ سالم میشه . میخوام از اون موقع بخونم که حسابش دستم باشه . چقدر نماز قضا دارم . اون ها ...
نظرم این بود الان بخون. چرا چند ماه همینجوری صبر کنی.