2777
2789
عنوان

نماز خوندن

86 بازدید | 19 پست

من ۱۷ سالمه تا الان درست حسابی نماز نخوندم . روزه رو خوب میگرفتم ولی تو نماز تنبل بودم . میخواستم از فروردین امسال شروع کنم به نماز خوندن به صورت کامل . و بعد از کنکورم نمازهای قضا رو بخونم . نظرتون چیه؟ بیاین روحیه بدین .کیا مثل من هستن؟ 

فروردین ۱۴۰۱ منظورته ؟ 

نماز خواندن خیلی خوبه. من همیشه میخونم. احساس خوبی تو زندگیم باهاش دارم

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم تصمیمت مبارکه

منم ۱۶ هستم از محرم ب این ور شروع کردم

تنبل بودم قبلش

شما همین که نمازای روزانتو بخونی و تا حد توانت به جا بیاری قضاهارو 

خدااونارو حتما میبخشه

هدف هایم را فراموش نخواهم کرد بلکه آن هارا دنبال میکنم!🕊❤پیشرفت علم و دانش و استقلال صرفا شعار نیست؛درعمل ثابت شده و اینجا از جای برخواستن من و شمارو می طلبه✋🏻

عزیزم نماز یومیه کلش یه ربع نهایت وقتتو میگیره

چیزی نیس که به کنکورت لطمه بزنه

از همین امشب شروع کن

وقتی بگی بعده فروردین و بعده کنکور

بعدش یه کار دیگه پیش میاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ت اره . منم دنبال ارامشم

از همین فردا بخون . خیلی عقبش ننداز 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

سخنرانی "چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟" رو از حاج آقا پناهیان حتما گوش بدید. توی اینترنت و سایت خودشون موجوده. کتابی از روی همین سخنرانی ها با همین نام هم نوشته شده که البته برای خواندن باید خریداری بشه. 

این سخنرانی رو شدیدا توصیه می کنم. همچنین توصیه می کنم از همین الان شروع به خواندن نماز هاتون بکنید و منتظر یک فرصت خاص برای تغییر نباشید که هیچ وقت نخواهد آمد؛ تغییرات به یک باره ایجاد نمی شند بلکه با استمرار اتفاق می افتند. ان‌شاءالله عاقبت به خیر بشید.

التماس دعا🌹

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

از همین فردا بخون . خیلی عقبش ننداز  

اخه فروردین ۱۸ سالم میشه . میخوام از اون موقع بخونم که حسابش دستم باشه . چقدر نماز قضا دارم . اون ها رو خوب بخونم . 

به نظرتون دیر نیس الان؟ تو ۱۷ سالگی؟ همش میگم کاش زودتر این تصمیم رو میگرفتم.

اخه فروردین ۱۸ سالم میشه . میخوام از اون موقع بخونم که حسابش دستم باشه . چقدر نماز قضا دارم . اون ها ...

نظرم این بود الان بخون. چرا چند ماه همینجوری صبر کنی.‌