2777
2789
عنوان

نصف جهیزیمو دزدیدن

571 بازدید | 36 پست

تمام مس و برنج و چیز گرونامو دزدین 

شوهرم دست گذاشته رو قران قسم و قران که من نبردم خودت بردی

دستم به هیج جا بند نیست چون توافق کردیم امضا کردم همه چیو بخشیدم بعد رفتم واسه جهیزیه دیدم نصفشون نیست به جیزایی هم بردن مثل رنده گرون که برم دادگاه خندشون بگیره ،، مثلا سرویسام که ۱۸ نفره بودن هر کدومو ناقص کردن متاسفانه واسه اعتماد بی جا سیاهه امضا نکردیم

دیگه تموم ولی من نگذشتم خدا زودتر جوابشونو بده

پس خدا چراکاری نمیکنه

هم کتک زدن هم تهمت هم دزدین هم خیانت کرد 

بخدا کافر اگر بود به رحم آمده بود

یهودی هم اینجوری نمیکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش منم خلاص شم

خودشم طلاق میده؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
اووووه خواهر من عمرت و دخترونگی آت جوانیت دزدیدن تو تو فکر مس و برنجی  تو رو خدا بی خیال

میخواستم بیارم بندازمشون توی آب ، آخه دزدیدن حتما با ارزش بودن دیگه پول از کجا بیارم

نگو اینجوری

فدا سرت انشاالله هرکی برداشته خدا جوابش بده بهترش میخری نگران نباش

پول ندارم دیگه ،، اصن میخواستم بندازمشون توی آب ، کی جهیزیه عروسشو میدزده اخه حتما با‌ارزش بودن حتی لباسامم‌بردم