بعصی اوقات انقدر خوبه بعضی اوقاتم مثل این چندمدت که اعصابش ازجایی خرده خب اخه من چندروز بی اعتناییشاو تحمل کنم؟میرینم باهمه میخنده اونقت من میخواستم بخندونمش نمیخنده حرف نمیرنه نمیزاره بهش نزدیک شم😭این چندروزشبیه قبل بغل نکرد اصلا باهام ی کلمه حرف نزن چرااصلا نمیگه من رن دارم باید بهش توجه کنم؟خیلی دوسش دارم ولی اخه تامین نیازامو چرا یادنمیگیره پس این چندروز داغون شدم
خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمیشناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمیشناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
عزیزم مطمعن شو که از لحاظ روحی افسردگی چیزی نداشته باشه چون بعدا تو زندگیت سختت میشه کلا تا قبل از ...
خب چطوری متوجه بشم
افسرده فکرنمیکنم
کلا ی مشکلی پیش بیاد خیلی فکرشو درگیر میکنه و خودشو اذیت میکنه
ولی اخه من این وسز واقعا دارم اذیت میشم این چند روز دیوانه شدم انقدر بی اعتنایی دیدم ولی میگ خودت که میدونی اعصابم خرده اخه این دلیل؟ من اعصابم خرده بهش بی اعتنایی کنم؟