2777
2789
عنوان

راز غلبه بر تنبلی رو پیدا کردم

303 بازدید | 20 پست

همین که پامیشید مثلا ی لیوان بشورید فورا همه کارهای دیگه تونم پشت سرش انجام بدید بدون مکث و استراحت 

من همین ک بشینم استراحت کنم دیگه حوصله م نمیکشه بلند شم ب بقیه کارام برسم 

این روش برا من جوابه که همه چیو پشت هم انجام بدم 

امیدوارم برا شمام راه حل باشه 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلن میشم یه لیوان میشورم . بعد میام دراز میکشم.حوصله ام نمیکشه :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حالا فکر کردم دارویی چیزی داره  خوشحال شدم  حالا اون رازت برای من اثر نمکنه  ☺☺☺

😂😂

نه نه از من تنبل تر نمیتونستی پیدا کنی 

الان مثل فرفره شدم 

باور کن خیلی جوابه اینو منم از ی خانوم وکیل یاد گرفتم همین که خسته میشد بجا اینکه بشینه پامیشد جارو می‌کشید😁

من سالهاس ک اینطورم برای منم جواب داده و خداروشکر زندگی منظمی دارم  بشینم دیگه پا نمیشم 😁

دقیقااا اونم با وجود گوشی های هوشمند پاشدن ی اراده خیلی قوی میطلبه 😂

دقیقااا اونم با وجود گوشی های هوشمند پاشدن ی اراده خیلی قوی میطلبه 😂

😂😂😂😂😂

من ساعت ۱۰ صبح ک شروع ب کار میکنم یک میشینم 😁 بی وقفه ... مامانم میگه چشمات گود شد رنگ ب روت نموند یه دقیقه بشین یدونه میوه بخور میگم نمیشه و ادامه میدم 😂😂😂

من بلن میشم یه لیوان میشورم . بعد میام دراز میکشم.حوصله ام نمیکشه :( 

ببین من ی لیوان میشورم میگم حیفه بزا این قاشقم بشورم اونم میشورم میگم بزا این بشقاب هم بشورم 😂😂اینجوری همه شو انجام میدم بعد مثلا فورا بعدش شروع میکنم آشپزی اگه نشینی کارا خیلی راحت تر تموم میشه وگرنه بشینی دیگه واقعا اراده میخواد پاشی باز😂

😂😂 نه نه از من تنبل تر نمیتونستی پیدا کنی  الان مثل فرفره شدم  باور کن خیلی جوابه این ...

کو شی چکار کنم 

شوهرم میگه تازگیها خیلی تنبل شدی 

هی به خودم میگم پا میشم ۲ ساعت کار مکنم 

ده دقیقه که میگذره میگم ول کن ببینم تو کوشی چه خبره 

😂😂😂😂😂 من ساعت ۱۰ صبح ک شروع ب کار میکنم یک میشینم 😁 بی وقفه ... مامانم میگه چشمات گود شد رنگ ...

آره والا 

منم از یازده تا سه کار کردم امروز بدون وقفه الان دیگه نشستم فیل هم نمیتونه تکونم بده😂

ببین من ی لیوان میشورم میگم حیفه بزا این قاشقم بشورم اونم میشورم میگم بزا این بشقاب هم بشورم 😂😂این ...

من یه لیوانو میشورم به بقیه ظرفا نگاه میکنم میگم ولش کن بابا . میرم دراز میکشم . امضامم بخون :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کو شی چکار کنم  شوهرم میگه تازگیها خیلی تنبل شدی  هی به خودم میگم پا میشم ۲ ساعت کار مکن ...

خب میام سر گوشی میبینیم خبر خاصی نیستاون لحظه که اون فکر میاد ب ذهنت ب خودت بگو نه ی جارو بکشم بعد 

بعد جارو هم بگو صب کن ی دستمال بکشم بعد 

اینگونه مغز خود را گول زده تمام کارها را انجام داده و سپس با خیال راحت لم بدهید بدون عذاب وجدان 😁