2777
2789

بله من انجام دادم 

کاشت انجام دادم دیگه راحت شدم از شر مداد و تتو و ...

پیش خانم گلپرور انجام دادم کارشون خیلی حرفه ای هستش و عالی 

اینم شمارشون هست خواستید خودتون باهاشون صحبت کنید

09393070268

سلام منم به پیشنهاد دوستان۳ هفته پیش، پیش خانم گلپرور انجام دادم واقعا این همه تعریف برازندشون بود هم خوش اخلاق بودن خیلی به نظرم برای طراحی احترام گذاشتن و همونجوری که میخواستم شد هم خواب ابروهام طبیعی شد و هرکی میبینه متوجه نمیشه ابروهام کاشته اینقدر طبیعی شد یه ذره هم درد نداشت هیچی متوجه نشدم دوران نقاهتم نداشتم دستشون طلاست واقعا با جون و دل به همه پیشنهادشون میکنم 

۰۹۳۹۳۰۷۰۲۶۸ شمارشونه اگه خواستین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من و خاله م چند ماه پیش کاشتت ابرو انجام دادیم توی کلینیک پرنیان سمت سعادت آباد خیلی راضی هستیم و کاملا طبیعی تر و بهتر از فیبروز. اگر خواستی شماره شو برات بفرستم البته اگر سرچ گوگل بزنی کلینیک پرنیان برات اطلاعات شو میاره 

ببین کاشت اگه طبیعی انجام بشه به نظرم خیلی بهتره. من خودم طبیعی کاشت کردم شاید واسه همینه اینطوری میگم. ولی میتونی مشورت کنی با کلینیکی که میخوای اونجا کاشت انجام بدی ببینی اونا چی میگن بعد خودت جمع بندی کنی تصمیم بگبرب. کلینیک پرنیان خیلی خوبه کارشون من اونجا انجام دادم میتونی تماس بگیری

صد درصد کاشت بهتره .. اگه میخوای کاشت ابرو انجام بدی من کلینیک پرنیان بهت معرفی می کنم خیییلی کار کاشت ابروشون خوبه اون سری هم پرسیدم که تخفیف میذاره یا نه گفتن واسه عید می خوان تخفیف دو میلیون یبذارن واسه 20 نفر حیفی از دست بره اگه هنوز کاشت ابرو نکردی حتما استفاده کن این پیجشه https://www.instagram.com/parnianno.clinic/