2777
2789
عنوان

بارداری

95 بازدید | 9 پست

سلام کن دیروز صبح کیت تخمک گذاری استفاده کردم دوتا خط تقریباهمرنگ داشت شب که دوباره استفاده کردم یکیش کمرنگ تر بود وامروز فقط یه خط افتاده این یعنی کی تخمک گذاریم هست واینکه کیت تا زمانی که تخمک گذاری تموم بشه مثبت میمونه یانه 

تخمک گذاری رد شده اگر دنبال پسردار شدن نیستی امشب می تونی اقدام کنی

میخوام برای پسراقدام کنم ۱۲پری رفتم سونو یه فولیکول داشتم گفت از شبش اقدام کنم که اقدام کردم دیروزم دوخط بود اقدام داشتم اما الان یه خط افتاد دکترم گفت تا ۱۵پری هرشب نزدیکی داشته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام برای پسراقدام کنم ۱۲پری رفتم سونو یه فولیکول داشتم گفت از شبش اقدام کنم که اقدام کردم دیروزم ...

اگر این روش رفتی بیشتر بچه دختر میشه نه پسر اما احتمال بارداری بالا میره

میشه راهنمایی کنی این کیت ها چجوره من بار اولم استفاده میکنم

برای پسردار شدن باید کیت رو هم صبح و هم بعد از ظهر استفاده کنی اولین دو خط همرنگ رو که دیدی باید دوبار صبح یا بعدازظهر کین بزار دومین خط همرنگ اقدام کنی و دیگه اقدام نداشته باشی اما احتمال بارداری پایین میاد

برای پسردار شدن باید کیت رو هم صبح و هم بعد از ظهر استفاده کنی اولین دو خط همرنگ رو که دیدی باید دوب ...

من ۳تا امپول ازادسازی زدم اخری هم دوساعت قبل سونوبود وقتی اومدم خونه خیلی ترشحاتم زیاد بود که شبش نزدیکی داشتم دیروز هم که کیت گذاشتم دوتا خط همرنگ بود که دیشبم اقدام داشتم اما امروز کیتم یه خط افتاده 

من ۳تا امپول ازادسازی زدم اخری هم دوساعت قبل سونوبود وقتی اومدم خونه خیلی ترشحاتم زیاد بود که شبش نز ...

خب یک خط نشون میده وقت تخمک گذاری گذشته ...شما اقدامت رو درست انجام داد... دیگه پناه بر خدا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز