2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کراتین برای همه مناسب نیست آسیب موهات زیاده باید درمانی انجام بدی مثل بوتاکس و پروتین تراپی صافیش کمتره ولی آسیبش کم تره موهای دکلره سوخته کشسانی را کراتین کنی پوک میشه 

همه آرایشگرها نمیگن !

من موهام تا زیر باسنمه این هفته میخام انجام بدم چون موهام حالت دارع و موخوره داره گف برات بوتاکس میکنم شصت درصد احیا و چهل درصد صافی چون موهام خشکه 

قیمتش هم سه تومن شد 

من موهام تا زیر باسنمه این هفته میخام انجام بدم چون موهام حالت دارع و موخوره داره گف برات بوتاکس میک ...

موخوره رو خوب نمیکنه ، دروغ میگن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
موخوره رو خوب نمیکنه ، دروغ میگن 

گفتن اول با دستگاه موخوره گیری میکنن بعدش انجام میدن چون مواد روی موی آسیب دیده اثر نداره برای موهایی که خشک و آسیب دیده هستن اول باید احیا بشه چهل درصدش کراتینه بقیش فقط بوتاکس و احیا مو هستش

گفتن اول با دستگاه موخوره گیری میکنن بعدش انجام میدن چون مواد روی موی آسیب دیده اثر نداره برای موهای ...

احیای اسیب دیده منظورشون چیه ؟؟؟

چون دکترای پوست میگن ، مو یه عضو مردست و احیا براش معنی نداره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز