2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دلم میخواد مادربزرگم که پارسال فوت شده بیاد به خوابم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

روحشون شاد😔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
سرطان گرفت فلج شد زجر کشید ها زجر اما بابام یواشکی اشک می‌ریخت ما نفهمیم  ممنونم🖤🌹

اخه واقعا خیلی ناراحت شدم خدا صبرتون بده 😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤 انشاالله جایگاهش‌ بهشت باش براشون فاتحه خوندم 

سرطان گرفت فلج شد زجر کشید ها زجر اما بابام یواشکی اشک می‌ریخت ما نفهمیم  ممنونم🖤🌹

هعییی ایشالا همنشین اهل بیت باشن خدا صبرتون بده

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

خدا رحمتشون کنه🌹🌹🌹صلوات فرستادم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اخه واقعا خیلی ناراحت شدم خدا صبرتون بده 😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤 انشاالله جایگاهش‌ بهشت باش براشون فاتحه خو ...

ببخشید اینجا یه وقتایی از دل خون شده ام میگم شاماهارم ناراحت میکنم.... شرمنده 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔