2777
2789
عنوان

رشته پولساز

711 بازدید | 20 پست

رشته های پولساز آینده دار کدومن/ رشته انسانی

بچها بنظرتون فرهنگیان ک ته اش ی حقوق کمه ارزش خوندن داره تازه بااون شرایط سخت ک مصاحبه ردت نکن  کنکور در نیای؟؟

اگه شرایط مهاجرت داری اقتصاد و مدیریت مالی فکر کنم عالیه

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به علاقت 

مثلن به نظرم پزشکی پولسازه خیلیییییی

انسانی رو من اصلا دوست ندارم

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

فرهنگیان  چون کارت تضمینه و ....مزایاش خوبه 

حقوق برا وکالت  

دیگ هیچکدوم بازارش خوب نیست هیچکدوما مگه اینکه خودت نابعه باشی تو رشتت یا پارتی و ...

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
با توجه به علاقت  مثلن به نظرم پزشکی پولسازه خیلیییییی انسانی رو من اصلا دوست ندارم

اون دیگه ته آرامشه ولی سخته رشته اش باید حداقل دوسال بمونم پشت کنکور 

بیشتر ب حسابداری فکر میکنم حالا چرا مهاجرت؟

حسابداری خیلیییی اشباع شده 

شما تو خیابون راه میری از هر ده نفر ٨ نفر حسابداری خوندن

باشگاه میری، بیرون میری میبینی ٩٠ درصد مردم حسابداری خوندن

تو برنامه عصر جدید اکثر شرکت کننده ها تو رشته های ورزشی، هنری و غیره رشته تحصیلیشون حسابداری بود 

ولی بازم هر چی علاقته اونو بخون

اون دیگه ته آرامشه ولی سخته رشته اش باید حداقل دوسال بمونم پشت کنکور 

دقیقن منم امسال انتخاب رشته دارم

نه حوصله انسانی رو دارم نه تجربی

میخام برم حسابداری فنی از بعدم برم دانشگاه حسابداری 

خیلی خوبه چون همه نهاد ها به حسابدار نیاز دارن

اگر تهرانی یا کلن شهرای بزرگ که عالیه

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

منم رشتم انسانیه

من به روانشناسی علاقه دارم حقوق هم خوبه

هرکدوم از این دو رشته بری درامدش چند برابر فرهنگیانه

فرهنگیان تهش ماهی چند میخوای بگیری؟ته تهش میشه ۷ تومن ولی ی روانشناس با روزی ۵ تا بیمار ۴۵ رقیقه مشاوره میتونه نزدیک ۱ ملیون در بیاره ماهی میشه سی چهل میلیون.

یا حتی حقوق ی پرونده طلاق توافقی ماهی داشته باشی ده پونزده برات در میاره حالا پرونده های دیگه بماند

حسابداری هم خوبه

منم رشتم انسانیه من به روانشناسی علاقه دارم حقوق هم خوبه هرکدوم از این دو رشته بری درامدش چند براب ...

خیلی طول میکشه همین روانشناسی تا بخوای مطب بزنی  از یه طرف ببینی دوستات از طریق فرهنگان  معلم شدن  کارشون رسمیه آدم زورش میاد🤔

خیلی طول میکشه همین روانشناسی تا بخوای مطب بزنی  از یه طرف ببینی دوستات از طریق فرهنگان  م ...

تا ارشد برای روان بخونی میتونی کم کم مطلبتو بزنی و کار کنی برای فرهنگیان هم تا ارشد بخونی همون ۷ یا ۸ در میاری .حالا مقایسه کن ۷ تومنو میخوای یا ماهی ۳۰ ۴۰ تومن؟