2777
2789
عنوان

آسیب روحی

151 بازدید | 14 پست

سلام 

دوستان من بخاطر کرونا خیلی اذیت شدم

اینجا شهرستان دور از خانواده

سابقه ی وسواس داشتم اما بشدت زیاد شد

در حدی که سه دوز واکسنم زدم اما به هر چی تو هونه دست میزنم میگم آلودس بخصوص چون ماهی یدونه سوسک بزرگ پیدا میشه خونمون 

احساس میکنم سوسکه همه جا گشته و همه جا پر ویروسه حتی تو کابینت ها و کشو ها

حالم بده از کار و زندگی افتادم سه ساله با خیلیا ارتباطمو قطع کردم بخاطر این اخلاقم

خب چکاری از دست ما برمیاد عزیزم؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره اش اینه بری تو دل ویروس. تا ازش فرار کنی درست نمیشی.

باید دستتو به همه چی بزنی، ماسکتو بزن ولی برو طبیعت برو فروشگاه به همه چی دست بزن . دستتم وقتی رسیدی خونه بشور فقط. 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام
عزیزم حتما دکتر برو بخاطر وسواست تاشدیدترنشده  واینکه ازسوسک میترسی خونرو سم پاشی کن دارو بخو ...

اوهوم 

ببین خونه ماهم سوسک و مورچه زیاد داره ولی یکی دوبار سم پاشی کردیم خیلییی بهتر شده 

فقط دوبار مارمولک پیدا شد 😁یبارم سوسک اگه اشتباه نکنم 

سم پاشی کنی اوکی میشه

زیاد سخت نگیر حرص این دنیارم نخور

اوهوم  ببین خونه ماهم سوسک و مورچه زیاد داره ولی یکی دوبار سم پاشی کردیم خیلییی بهتر شده  ...

ما همه کار کردیم اخر متوجه شدیم از دیوار میان بیرون دیوار پشت لباسشویی سوراخ بود🤢🤢😭😭😭😭 گچ و سیمان زدیم قطع شد نسلشون پنج شیش ماه. حالا دوباره پیداشون شده نمیدونم از کدوم گوری میان بیرون

چاره اش اینه بری تو دل ویروس. تا ازش فرار کنی درست نمیشی. باید دستتو به همه چی بزنی، ماسکتو بزن ولی ...

مرسی عزیزم یکم دلم پر بود میخواستم با ینفر درد و دل کنم از شرایط

شما باید ب روانشناس مراجعه کنی.اصلا شوخی نگیر.برای سوسکام ابنو استفاده کن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7358660/وایییی-کل-خونمون-رو-سوسک-زده

اینجام دستور استفادش هس گلم.