2777
2789
عنوان

دلتنگی…

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 36 پست
تو الان همش داری به این فکر میکنی که ای بابا چرا نمیاد چرا بهش نمیرسم بدون اون حالم خوب نیست پس کی م ...

رها کن یعنی انرژیای منفیرو رها کن این نمیتونم چجوری برسم نکنه منو نمیخواد و ولش کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو الان همش داری به این فکر میکنی که ای بابا چرا نمیاد چرا بهش نمیرسم بدون اون حالم خوب نیست پس کی م ...

پس چکار کنم؟ ذهنم درگیره همش صداش تو گوشم میپیچه البته تازگی ها اینجوری شدم نمیدونم اونم داره انرژی میفرسته یا خودم با خودم درگیرم😭 میشه بیشتر توضیح بدین در این مورد که دقیقا چکار کنم؟ به چی و چجوری فکر کنم؟

نه ولی خیلی دوست دارم در موردش بیشتر بدونم 🙂🙂

تو باید از لحظه حالت لذت ببری تو لحظه حال حس خوبی داشته باشی با حس خوب تصویر سازی کنی با طرف مقابلت که مثلا میاد بهت پیشنهاد میده که این حس خوب وارد زندگیت بشه و شکرگزاری کنی خدایا ممنون که فلانی بهم پیشنهاد رابطه داد ما باهم دوست شدیم و رابطه خوبی داریم(هرچیزی که ایده آلته بابتش به زمان حال شکرگزاری کن و بنویس) 

تو باید از لحظه حالت لذت ببری تو لحظه حال حس خوبی داشته باشی با حس خوب تصویر سازی کنی با طرف مقابلت ...

ممنون ❤️❤️ از الان شروع میکنم انشااله که نتیجه بگیرم زودتر❤️

تا 21 شب به فرشته ی راحیل نامه بنویس از خدا تشکر کن که همچین فرشته ایرو برای عشق آفریده بعد از راحیل تشکر کن که رابطه خوبی داری کنار کسی هستی که دوسش داری بعد یه جوری خواسته هاتو بنویس که انگار بهشون رسیدی بعد با شمع قرمز بسوزون خاکسترشو بسپار به باد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز