2777
2789
عنوان

دلتنگی…

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 36 پست
من شوهرم قهرکرده رفته دوماهه میشه توضیح بدی منم دلتنگش کنم حداقل بخاطر بچمون زنگ بزنه

عزیزم کامنتی ک برا استارتر گذاستمو بخون. با حس خوب عشق الهی بده. اگ‌میخوای اسمتونو بگو براتون انرژی میفرستم. ب چندنفر دادم تاثیرداشته

تو ذهنت باهاش رابطه ایو که میخوای داشته باشی مثلا بهت پیام بده پیشنهاد بده یا هرچی تصویر سازی کن بعد کاملا رهاش کن مثل بسته ایو که آدم سفارش میده تا برسه دستت دیگه تو باهاش کاری نداری انگار یه نامه براش نوشتی دادی دست پستچی تا بهش برسونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شوهرم قهرکرده رفته دوماهه میشه توضیح بدی منم دلتنگش کنم حداقل بخاطر بچمون زنگ بزنه

میگن 15تا نامه طی 15روز به فرشته ی عشق باید بنویسی...بعدش یا بسوزونی یا بریزی تو رودخونه ای چشمه ای چیزی...البته اگه خواستی بسوزونی اسم خدا و فرشته رو خط بزن یا جدا کن...یه سرچ بزن از تاپیکای قبلی نی نی سایت بیشتر متوجه میشی..منم از تاپیکای قبلی خوندم و چندبار نامه فرستادم البته15تا نشد ولی نتیجه گرفتم:)البته کسی نباید به هیچ وجه اون نامه رو بخونه

نه صدای خستم♪` نه نوای رازقی ♪`نه همه گلایہ ها♪`نه گل شقایقی♪`
میگن 15تا نامه طی 15روز به فرشته ی عشق باید بنویسی...بعدش یا بسوزونی یا بریزی تو رودخونه ای چشمه ای ...

دقیق۱۵روز بشه اگه تو۱۵روز اومد دیگه ننویسم اعتقاد دارم چی بنویسم مثلا

عزیزم کامنتی ک برا استارتر گذاستمو بخون. با حس خوب عشق الهی بده. اگ‌میخوای اسمتونو بگو براتون انرژی ...

واقن؟اینو نشنیده بودم:)بهت درخواست دوستی میدم اگه دوست داشتی قبول کن چون حس خوبی ازت گرفتم اگه تونستی واسمون انرژی بفرس:)

دقیق۱۵روز بشه اگه تو۱۵روز اومد دیگه ننویسم اعتقاد دارم چی بنویسم مثلا

باااید ایمااان داشته باااشی بهش...اصلا ی درصدم نگی ک نمیشه

تو الان همش داری به این فکر میکنی که ای بابا چرا نمیاد چرا بهش نمیرسم بدون اون حالم خوب نیست پس کی میاد پس کی میرسم تو اصلا نباید به این چیزا فکر کنی باید بگی من نمیدونم چجوری ولی میخوام فلانی بیاد بهش پیشنهاد دوستی بده برای اومدنش راه تعیین نکن برنامه ریزی نکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز