2777
2789
عنوان

خب بیایین بگم

96 بازدید | 14 پست

من تصمیم گرفته بودم برم و از شوهرم جدا بشم الان منصرف شدم و هنوز نرفتم بگم که شوهرم اصلا هیچ واکنشی نشون نداد من داشتم وسایلامو جمع میکردم برم اصلا الانم خیلی نسبت به من بی تفاوت هستش خیلی زیاد اصلا دیگه واسش مهم نیس کجا برم کجا بیام چیکار کنم اصلا دیگه اهمییت نمیده 

چرا جدا؟؟؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره خب بد جور دعوا کردیم تو تاپیک های قبلیم هستش منم دست نگه داشتم نخواستم عجولانه تصمیم بگیرم پس فر ...

خوب کردی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
احسای میکنم دیگه دوستم نداره واسش دیگه مهم نیستم 😔

فدای سرت

فدای سرت

ممنونم روزهای سختیه مخصوصا تو یه شهر غریب باشی هیشکی رو نداشته باشی سخته اون میره سر کار چیزی متوجه نمیشه اما برای من که همش خونه ام هیشکی رو هم اینجا ندارم خیلی سخته 

ممنونم روزهای سختیه مخصوصا تو یه شهر غریب باشی هیشکی رو نداشته باشی سخته اون میره سر کار چیزی متوجه ...

راست میگی عزیزم حق داری

انشاالله مشکلت حل بشه ولی تو تا میتونی بفکر خودت باش

یعنی چطوری؟ 

یعنی ب خودت برس 

خودت بفکر خودت باش خوشحال باش بهترین خودت باش

آره تصمیم دارم‌ همین کارو انجام بدم 

افرین بهترین کار در حق خودت