2777
2789
آخه علائم خاصی ندارم پهلو درد داشتم که سونو و آزمایش دادم مشکل کلیه و مثانه و عفونت ادرار نبود

برای منم بالارفته 

اگه فهمیدی بخاطرچیه حتما منو ریپلای کن 

وخدایی که بشدت کافیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم بالارفته  اگه فهمیدی بخاطرچیه حتما منو ریپلای کن

سلام عزیزم من رفتم دکتر عفونی آزمایش تیروئید و روماتیسم و ... نوشت توروخدا دعا کن چیزی نباشه ☹😭

شما علائمت چیه ؟ esr خونت چنده؟ اصلا چطور شد آزمایش دادی و فهمیدی؟

برای منم بالارفته  اگه فهمیدی بخاطرچیه حتما منو ریپلای کن

عزیزم تاپیکت رو خوندم شما هم مثل من استرس بیماری داری و بنظرم خیلی میترسی البته خودم کاملا اینطورم، عددesr خیلی بالا نیست ۳۱ خیلی نیست.

برای من ۶۵ هستش و ظاهرا هم سالمم یعنی کلیه و مثانه سالم درد جایی ندارم اما esr بالاست ،این موضوع نگرانم کرده البته یه دندون شکسته و سوراخ شده دارم که درد خیلی خیلی کمی داره ، نمیدونم از اون میتونه باشه یا نه.

تو تاپیکتون نوشته بودید بدن درد داربد منم اینطوریم دوساله پشتم درد میکنه جالبه درد میچرخه و یه جا ثابت نیست ، هردفعه یه قسمت پشتم و هر دکتری رفتم گفته عصبیه .

من اضافه وزن شدید دارم bmi۴۸ ، زیاد شیرینی میخورم خیلی خیلی زیاد همش میگفتم این درد هام از چاقی و اضافه وزن و خوردن زیاده.

اما اسم روماتیسم و اینا که اومده دارم سکته میکنم از ترس،دیدم راجع به قلب نوشته بودید منم گاهی مخصوصا زمانی که بترسم یا فکر و خیال و استرس داشته باشم صدای کوبیده شدن قلبم رو میشنوم اسفند گذشته متخصص قلب رفتم اکو دادم نوار و تست ورزش دادم گفت قلبت مشکلی نداره ،دکتر گوارش رفتم آندوسکوپی دادم گفت معدت سالمه ولی نمیدونم علت درد های پشت و کتفم چیه مثلا یه روز وسط وسط مهره های کمرمه یه روز کتفمه یه هفته کتف چپ یه هفته راست یه روز ازن پهلو یه روز اون پهلو کلا درده میچرخه.

خب خداروشکر  ان شالله که چیزی نیس  میدونین که بعضیا این مدلن که همیشه این فاکتور توی ازم ...

نه ولله نمیدونستم ،آخه پارسال اسفند عفونت شدید ادراری گرفتم esrخونم ۳۱ بود امسال ظاهرا خوبم ولی ۶۵ بود☹

نه ولله نمیدونستم ،آخه پارسال اسفند عفونت شدید ادراری گرفتم esrخونم ۳۱ بود امسال ظاهرا خوبم ولی ۶۵ ب ...

ای بابا واسه مامان منم بالاست

البته سالهاست نارسایی کلیه داره

البته ادرارش هم نشون داده که عفونت داره

عزیزم تاپیکت رو خوندم شما هم مثل من استرس بیماری داری و بنظرم خیلی میترسی البته خودم کاملا اینطورم، ...

سلام عزیزم خوبی 

استرس بیماری داشتم آره 

ولی بیشترش بخاطراینکه دردای. مزمن دارم میترسم واقعا 

کتفم وشونم ک نگم برات چه دردی دارم 

جناغ سینم ودندم درددارم یکی گفت کوستوکندریت یکی گفت مهم نیست تنگی نفس دارم باهاش 

ابن حالت باعث شدپانبک هم بگیرم 

براقلبم که تپش داشتم واسم انگارقابم نمی‌زد کلی نواراکوتست ورزش آخرش باهولترمشخص شدکه آریتمی دارم بازمینه اضطرابی

دردای چرخشی دارم منم ۱۲ساله ازساق وگلووسینه وکتف. بیشترین جاهاست دردک میگم دردعادی ک بگیره ول کنه نیست دردشدیدشبانه روزی 

اونم چندین سال 

یدکترگفت فیبرومیالژی داری ولی تابلدنیستن اینومبگند

من هم اضافه وزن دارم ۱۸کیلو

من دقیقا ۸ماه بعدزایمانم ای ای آرم رفت ۲۱ بعددوسال همون ۲۱بودامسال مهر۳۶

Crpمنفی مال شمااونم بالاست ؟

حالا آزمایش روماتیسم دادم 

فرداجوابش رومیگیرم می‌نویسم بزات 

راستی من جایی دیدم بخاطرچاقی هم میشه من دورازجونت میترسم نکنه به چیزبدی باشه 

مثلا عفونت زنان با دندون ایناروعم میگن ولی واقعیتش اینه من این مشکلات روک داشتم صدبارازدادم همیشه ای اس آرم ۱۰بوده 

یه دکتررروماتولوز بهم گفت برواسکن هسته ای اونونرفتم گفتم اول ازروماتبسم بدم بعدا

چون مال من حدودا ۲ساله ک آروم آروم می‌ره بالا بنطرخودم بدلیلی داره

جوابتو گرفتی حتما بهم بگو باشه 

تهرانی ؟

وخدایی که بشدت کافیست
ای بابا واسه مامان منم بالاست البته سالهاست نارسایی کلیه داره البته ادرارش هم نشون داده که عفونت د ...

نارسایی چجوری مشخص میشه؟ تو سونو چیزی نبود برای من کلیه هام آزمایش ادرار هم سالم بود و عفونت نداشتم

سلام عزیزم خوبی  استرس بیماری داشتم آره  ولی بیشترش بخاطراینکه دردای. مزمن دارم میترسم و ...

سلام گلم من کرجم ، دکتر عفونی برام آزمایش تیروئید و روماتیسم نوشته پنج شنبه دادم حالا تا جوابش بیاد crp هم ۱۴ متاسفانه انگار تا ۶ نرماله.

هر دو باهم بالا باشه نشانه چیه؟ خیلی خطرناکه؟😔

من دو سه ساله درد های پشت و کتف و شانه اومده سراغم 

سلام گلم من کرجم ، دکتر عفونی برام آزمایش تیروئید و روماتیسم نوشته پنج شنبه دادم حالا تا جوابش بیاد ...

اهادکترعفونی رفتی 

شاید منم برم عفونی 

فعلا منتظر جوابم فردامیگیزم 

crpمن منفیه ولی اون یکی بالارفته 

دردای کتف و شانه وجناغ ک من خیلی وقته دارم جالبه دکتر روماتولوژی بهم تومعاینه گفت که علایمت بالینی به روماتیسم نمیخوره ولی بازم ازنوشت برام 

من فقط ازاون چیزا میترسم 

من سونوی شکمی ندادم فقط همین آزمایش 

ازادرارم هم مشکل نداشت ک بگم عفونت ادراردارم 

یه دندون دارم بدعصب کشی شده ولی خوب قبلا هم داشتم ولی بالانرفته بود 

خلاصه که خوددکتراهم نمیدونن چیه چون غیراختصاصی هم هست بایدبگردن دنبالش 

من ازدکترسوال کردم گفته بود بروفوق تخصص روماتولوژی اگه مشکلی نداشتیم بروفوق تخصص خون حالا شماکفتی عفونی یکم ب شک افتادم شایدبرم منم بعدش عفونی 

وخدایی که بشدت کافیست