2789
عنوان

مرتیکه عوضی

630 بازدید | 20 پست

با ی پسری آشنا شدم خیر سرش هدف ازدواج

امروز با هزار تا بدبختی ی موقعیت جور کردم ک همو ببینیم بعد از صبح هرچی زنگ و پیام دادم جوابم و نداد،

الان پیام داده سلام خوبی

منم‌ گفتم برو بمیر فقط آشغال

میگه ببخشید سرم شلوغ بوده شرکت قرارمون و فراموش کردم

(شرکت داره)

حالا نمیتونم ازش دل بکنم یا ولش کنم چون کیس خوبیه

بنظرتون چیکار کنم حالا

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته خیلی شرایط وحشتناک بوده اسی ولی ب نظرم اول مدیریت خشمو یاد بگیر که خدای نکرده توی زندگی دردسر ساز نشه برات:(

یکم حس میکنم تند رفتیا.....

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚

الکی میگه شرکت مرکت داره

ترسیده خرج بذاری رو دستش

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
اگ براش مهم بودی بت خبر میداد عزیزم امروز یکم سرم شلوغه انشالله جبران میکنم 

اصلا ج نداد.۱۰بار زنگ زدم

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر