2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درکت میکنم خیلییی حس بدیه💔

واااییی فقط راهکار بدید

موبایل نو هست خودشم خودم خودم با ضربه زمین با اسکیت لاشتن آهنگ گوش میدادم با اینکه بیشتر خودمو و انداختم موبایل آسیب نبینه ولی نگران نبودم جون ضد خش داشت ولی صفحه اصلی خورد و خاکشیر شده کلا 

واااییی فقط راهکار بدید موبایل نو هست خودشم خودم خودم با ضربه زمین با اسکیت لاشتن آهنگ گوش میدادم ب ...

مال من هفت هشت ماه پیش شکشت هواوی بود ۶٠٠هزینه تعمیرش شد ولی دیگه مث اول نشد اخرم گوشیمو عوض کردم

راهکاری جز تعمیر نداره

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
ال سی دی همسرم دو روز پیش شکست۱۵۰۰یکوپونصد گوشی همسرم جی ۶بود صفحه سیاه شد 

مال من سامسونگa11هست صفحه اصلی خورد سده جوری نیست سیاه باشه ولی زیاد خورد شده....

به نظرتون با ۳۰۰ تموم میشه ماجرا؟

واااییی فقط راهکار بدید موبایل نو هست خودشم خودم خودم با ضربه زمین با اسکیت لاشتن آهنگ گوش میدادم ب ...

خیلی بده همسرم اعصاب براش نموند بدبختی گوشی ساخت۲۰۱۸ولی چون گوشی خوبیع گرون پاش در اومد 

خیلی بده همسرم اعصاب براش نموند بدبختی گوشی ساخت۲۰۱۸ولی چون گوشی خوبیع گرون پاش در اومد 

من همین ۶ ماه پیش گرفتم .... کاملا نو

ضد خش هم داشت خودشم گرون ترینش و گرفتم 

واقعا رو اعصاب ادمه 

چون نمیشه بحش نگاه کرد 

من همین ۶ ماه پیش گرفتم .... کاملا نو ضد خش هم داشت خودشم گرون ترینش و گرفتم  واقعا رو اعصاب ...

چ میشع کرد دیگه گذشت اعصابت خراب نکرد خواهر شوهرم ۳ماه پیش گوشیش افتاد تو شط هنو قسداش تموم نکرده بود a11بود