2789
عنوان

روانشناسی

117 بازدید | 21 پست

رو شستن دست حساس نیستم

اما

همیشه اتاقم مرتبه ، وقتی از خونه می خوام برم بیرون ، همه چی رو سر جاش می زارم بعد می رم ، کمد های لباسا و وسایلم دقیق همه چیش سر جاش هستن ، ادم فوق سر تایمی هستم ، هر ماه تو دو سه روز حتما ارایشگاه ، موی بدن ، تمیزکاری خونه ، کارواش و شستن لباسای دم دستم ، همش تو دو سه روز انجام می شه ، و بعدش انگار خیلی خوشحالم و بعد دوباره ۳ هفته که می گذره و نزدیک می شم به روزای ( ارایشگاه ، تمیزکاری ، کارواش و ... ) دوباره یه حالیم تا اینکه همش رو تو دو روز انجام بدم

ایا این وسواسه ؟؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😂

اره فک کنم وسواس هست, شما مزاجتون سوداست 

ادم حساسی نیستید و اینکه اهل خودخوری باشید و فکر زیاد

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
این که ارایشگاه نرفتی رو مختهه همش؟؟

ارایشگاه ، موی بدن ، کارواش ، تمیز کردن خونه ،،، اخر هر ماه باید این کارارو انجام بدم ، تا نزدیک به اخر ماه می شه انگار یه بازی رو دوشمه ، تا این کارارو انجام می دم راحت می شم

خیلی فکر می کنم ، اره خیلی زیاد ، هل دارم ، ترس از اینده

غلبه سودا داری, ترس داشتن و بدبینی هم جزو نشونه هاش هست و کینه ای بودن 

برو طب سنتی درمان کن 

یا سودابر بخر بخور , در کل غلبه سودا درمانش زمانبر هم هست

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
ارایشگاه ، موی بدن ، کارواش ، تمیز کردن خونه ،،، اخر هر ماه باید این کارارو انجام بدم ، تا نزدیک به ...

اگر کارری به شکلی باشه که تکرار بشهه و اون تکرار شدن هر بار شما رو آزار بده و خسته بشین ازش وسواس محسوب میشه

اگر این کارهای شما باعث اذیت و خسته شدن شما نمیشه خیر وسواس نیست

درضمن برنامه داشتن و اجرای اون خیلی هم خوبه 

ولی بهتر افراط رو ازش کم کنیم

اگر کارری به شکلی باشی که تکرار بشهه و اون تکرار شدن هر بار شما رو آزار بده و خسته بشین ازش وسواس مح ...

تو سن ۱۸ تا ۲۵ مثلا حمام می رفتم ۱ ساعت طول می کشید ، یه کارو زیاد انجام می دادم ، همه چی رو میلیمتری می چیدم ولی الان نه

تو سن ۱۸ تا ۲۵ مثلا حمام می رفتم ۱ ساعت طول می کشید ، یه کارو زیاد انجام می دادم ، همه چی رو میلیمتر ...

اهانن بله این کار شما قبلا دقیقا وسواس بودهه

اگر الان  نیست خب  شما موفق شدین

اهانن بله این کار شما قبلا دقیقا وسواس بودهه اگر الان  نیست خب  شما موفق شدین

الان فکرای وسواسی دارم ، مثلا یهو شک می کنم نفر روبه رو صدامو ضبط کرد ، یا فیلم گرفت یا بد بین هستم خیلی زیاد و ترس از اینده