2789
عنوان

روانشناسی

54 بازدید | 3 پست

رو شستن دست حساس نیستم

اما

همیشه اتاقم مرتبه ، وقتی از خونه می خوام برم بیرون ، همه چی رو سر جاش می زارم بعد می رم ، کمد های لباسا و وسایلم دقیق همه چیش سر جاش هستن ، ادم فوق سر تایمی هستم ، هر ماه تو دو سه روز حتما ارایشگاه ، موی بدن ، تمیزکاری خونه ، کارواش و شستن لباسای دم دستم ، همش تو دو سه روز انجام می شه ، و بعدش انگار خیلی خوشحالم و بعد دوباره ۳ هفته که می گذره و نزدیک می شم به روزای ( ارایشگاه ، تمیزکاری ، کارواش و ... ) دوباره یه حالیم تا اینکه همش رو تو دو روز انجام بدم

ایا این وسواسه ؟

خوبه همیشه تمیز باشی 

ولی اون حست ب

مهمه نباید ناراحت باشی مثلن حالت خراااب بشه دپرس بشی

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرت نظامی نبوده احیانا 😁من خودم روی کجی و راستی وسایل و وو خیلی حساسم 

ولی گاهی اوقات بیخیال میشم

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!