2777
2789
عنوان

بیایید بازی 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 134 پست
فاطمه ها مظلوم مهربون حامی همیشه پشتتن

راست میگی

در ظاهر شاید شر و شیطون نشون بدیم،ولی خدایی چند بار شده از مظلومیت خودم گریه کردم

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
راست میگی در ظاهر شاید شر و شیطون نشون بدیم،ولی خدایی چ ند بار شده از مظلومیت خودم گریه کردم

یکی از نزدیک ترین اعضای خانواده ام فاطمه است شناخت دارم😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راست میگی در ظاهر شاید شر و شیطون نشون بدیم،ولی خدایی چ ند بار شده از مظلومیت خودم گریه کردم

دیدم که میگم😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
عاشق همه ی فاطمه های این دنیا هستم . یه فاطمه نشون بدید بد باشه ؟ نیست نداریممم پاک و بی آلایش  ...

هیچکس بد نیس همه ی سری خوبی دارن ی سری بدی

❤🌹خدای مهربونم حالاک دستموگرفتی ول نکن🌹❤
عاشق همه ی فاطمه های این دنیا هستم . یه فاطمه نشون بدید بد باشه ؟ نیست نداریممم پاک و بی آلایش  ...

منم خیلی دوستشون دارم🥰😍😍

هیچکس بد نیس همه ی سری خوبی دارن ی سری بدی

دقیقا هیچ کس صفر و صد مطلق نیست

خیلی به تیپ و ظاهرشون اهمیت میدن کفش پاشنه بلدم اومد تو ذهنم نمی دونم چرا😅

اتفاقا بخاطر اینکه قدم 156هست کفش پاشنه بلند میپوشم این قدر شیک و مرتب لباس میپوشم که نگو

خیلی خیلی زیاد لباس های بسیار شیک و ساده

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اسم واقعی خودمه امشب یکم گیج م فکر کردم حسس ششم ع

حالا که گفتی حس شیشم بزار امتحان کنم ببینم حس شیشمم خوبه یا نه😁

دلت برا یکی خیلی تنگ شده الان خیلی حس خوبی نداری احساس می‌کنی به شدت تنهایی تو زندگیت سردر گمی و نمی دونی چیکار کنی

من حس شیشم نیستم فقط امتحان کردم ببینم حسم درسته یا نه

اتفاقا بخاطر اینکه قدم 156هست کفش پاشنه بلند میپوشم این قدر شیک و مرتب لباس میپوشم که نگو خیلی خیلی ...

پس درست حدس زده بودم😍

حالا که گفتی حس شیشم بزار امتحان کنم ببینم حس شیشمم خوبه یا نه😁 دلت برا یکی خیلی تنگ شده الان خیلی ...

نه دل تنگ نیستم اما میشه گفت افسوس رو های دانشجویی رو میخرم

اونم وقتی صمیمی ترین دوستت دختر همسایه باشه و از 6سالگی مدرسه و دبیرستان و پیش دانشگاهی و دانشگاه رو هم باهم باشید خوابگاه باهم

ازدواج مون هم باهم بود یعنی 7روز بعد اون من ازدواج کردم

بعد منکه بچم سه ساله شد اون تازه بچه دار شد

تلگرام اومد خونه زندگی همو دیدیم

دیگه اون دوست منو به چشم خار می بینه

ولی من هنوز منتظر یه تماس یا یه پیام هستم 7ساله

هیچ وقت فکر نمی کردم شغل شوهرم باعث بشه از من بگذره شوهرش آرایشگر هست و شوهر من گالری اتومبیل

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست